Yaz Yaklaşırken Kişisel Bakım ve Formda Kalmanın Yolları

tarihinde

<strong>Yaz</strong> yaklaşıyor!<br /><br />Birçok <strong>tüyo</strong> ile bu yaza bomba gibi girmeye hazır olun!<br /><br />Diyet, spor, vitaminler! Hepsi emrinizde!

 

Yaz Yaklaşırken Kişisel Bakım ve Formda Kalmanın Yolları

Yaz ayları yaklaşırken herkeste bir zayıflama telaşı başlıyor.  Mevsim değişiklikleri metabolizmada inişlere ve çıkışlara neden olmakla birlikte lenf dolaşımımızı ve ruh sağılığımızı da etkilemektedir.

Önünüzdeki yaz sezonu için zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu hazırlamanın yolları:

 ❤ Aşk Hayatınızı Aşk Falıyla Canlandırın ❤

1. Kahvaltı Önemli! 

Gününüzü rahat ve metabolizmanızı iyi çalışır duruma getirmek için kahvaltı öğününe ağırlık vermelisiniz. İyi bir kahvaltı ile güne ve diyete başlamak sizin direncinizi koruyacak ve  diyetin yapılabilirliğini sağlayacaktır.

 kahvaltı

2. Diyet

Sıcak günlerde, hidratlı kalma ihtiyacımız doğal olarak artar. Bolca su içmek önemlidi. Diyetimize kolayca dahil edilebilecek yüksek miktarda su içeren yiyecekler vardır. Karpuzdan salatalığa, taze ve lezzetli mevsimlik ürünler bize sayısız avantaj sunar. Diyeti bol su veya sıvı kullanımı egzersiz, spor ve yürüyüşler ile desteklerseniz daha kalıcı ve kolay sonuç alabileceğiniz gibi sağlıklı zayıflama yolunda da bir adım atmış olabilirsiniz.

 ⭐ En Özel Katina Aşk Falı ⭐

3. D vitamini alırken dikkat edilmeli

Bazıları için, yaz hakkında en iyi şey, cildin ve saçın doğal altın ışıltısıdır. Fakat günlük D vitamini dozumuzu veya sağlıklı bir bronzluk elde etmektense, güvende olduğumuzdan emin olmalıyız.

 

4. Gevşemeye Başlayın

Günler daha uzun olduğundan tembelleşmeye başlarız. Bu tembellik iyi bir şey olabilir ve gün içinde belirli noktalarda kendinizi şımartabilirsiniz. Aklın sakinleşmesine ve odaklanmasına izin verebilirsiniz. Her ne zaman bunalmış hissederseniz, derin nefes almayı unutmayın.

⭐Astroloji Hayatınıza Işık Tutsun ❤

 spor

5. Egzersiz Rutininizi Koruyun

Yaz için vücudu hazırlarken, iki alternatif var. Biri yıl boyunca egzersiz rutininizi sürdürmek. Diğeri, bu rutini temeliniz olarak kullanmak ve yeni bir şey eklemek.

 

6. Yeni Bir Şeylerle Uğraşın

İyi havalar bizi daha ilham verici, yaratıcı ve cüretkar hissettirir. Yeni bir etkinliğe veya mücadeleye başladığınızda bu konuda ilerlemenizi izlemek iyi bir fikirdir, bu yüzden hedeflerinize ulaşmaya başladığınızda teşvik edilirsiniz. Korkularımızın üstesinden gelmek ve yeni bir aktiviteyi denemek kendimize  motive kazandırmak için de harika bir yoldur.

👉 Promosyonlu Aşk Falınız Burada 👈

 kadın

7. Güzellik

Cilt ve saçlar yaz aylarında çok fazla suistimale uğrarlar  kurumasına ve güneşe maruz kalmaya ve tuzlu suya karşı eğilimlidirler. Kendi kendinize saç ve cilt için kendinizi şımartın ve doğal ürünlerden muhteşem ürünler yaratın.

 

 Sizin İçin Seçtiğimiz Diğer En Popüler Yazılarımız:

Yüz Tipine Göre Saç Kesimi

Çin Takvimiyle bebeğinizin cinsiyetini söylüyoruz Hemen Okuyun >>
 

Aşk Gerçek Midir?

Çin Takvimiyle bebeğinizin cinsiyetini söylüyoruz Hemen Okuyun >>
 

Aşk Denklemi

Çin Takvimiyle bebeğinizin cinsiyetini söylüyoruz Hemen Okuyun >>
 


Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Hangi Ruh Ailesine Mensupsunuz?

Toplamda 13 ruh ailesi vardır ve her birinin çok özel bir rolü vardır. Ruh ailenizi bilmek bedeninizi ve zihninizi daha iyi tanımanızı sağlayacaktır. Hangi aileye ait olduğunuzu merak mı ediyorsunuz? Gerçekte nasıl birisiniz? Bu dünyada misyonunuz nedir? Cevaplar bu yazımızda.

Haftalık Burç Yorumları

Güneş, Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapıyor "Güneşin yeni bir burca geçişi, hayatınızın yeni bir bölümünün başlangıcını simgeler. Bugün, değişimin rüzgarlarını hissetmeye ve hayatınızın yeni bir bölümüne adım atmaya hazır olun."

Günlük Burç Yorumlarınız

Güneş'in Aslan burcundaki Ay ile Üçgen açı yapması "Bugün, içsel gücünüzü ve cesaretinizi keşfedin. Koç burcundaki Güneş'in, Aslan burcundaki Ay ile Üçgen açı yapması, kendinizi ifade etme ve liderlik etme yeteneğinizi artırabilir. Kendinize inanın ve ışığınızı dünyaya yayın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey