Kıskanç Sevgiliyle Nasıl Baş Edilmeli?

tarihinde

<strong>Kıskançlık</strong> deyip geçmeyin... <strong>Aşırı kıskançlık</strong> büyük kavgalara ve hatta ayrılıklara neden oluyor. Peki <strong>kıskançlık ilişkilerin kaderi mi?</strong> <strong>Kıskanç sevgiliyi</strong> değiştirmek mümkün mü? Sizin için yazdık!

İlişkilerde Kıskançlık Sağlıklı Mı?

"Beni aldatıyor mu?", "kiminle birlikte?", "kiminle konuşuyor?"... Kadın erkek ilişkilerinde yaşanan kıskançlıklar ilişkide illa ki bir problem olduğunu göstermez. Her insan az da olsa kıskanır. Ancak bir ilişkide aşırı düzeyde kıskançlıklar yaşanıyor ve en ufak şeylerde dahi kavga ediliyorsa, bunun önüne geçmek gerekir. Bazı durumlarda uzmanlardan psikolojik destek alınması ilişkinin sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için önemlidir.

 

Aşk Falıyla Net Cevaplar Bulun >

 

Kıskançlığı azaltarak ilişkide güven sağlamaya yarayacak yöntemlerden bazıları şunlardır:

- Sevgilinizi erkek arkadaşlarınızla tanıştırın

Sevgiliniz/eşiniz erkek arkadaşlarınızla dışarı çıktığınızda sorun yaratıyorsa bir sonrakine onu da çağırın. Arkadaşlarınızla tanışınca onları tehdit olarak görmekten vazgeçecektir.

 

- Sevgilinizi yumuşatın

Onu kıskandırmak için sebep vermeyin. Örneğin başka erkeklerle göz göze gelmek ya da başka bir erkeği beğendiğini söylemek bile onları kıskandırmaya yetecektir.

 

jalousie

 

- Kıskançlığın sebebini bulun

Sevgilinizin sizi neden kıskandığının sebebini bulmaya, sorunu çözmeye çalışın. Örneğin eğer geçmiş ilişkilerinde ihanete uğradıysa, sizin yapmanız gereken onu asla ihanete uğratmayacağınızı hissettirmektir.

 

- Arkadaşlarınıza açıklayın

Eğer sevgiliniz bir arkadaşınızı kıskanıyorsa arkadaşınızı hareketleri konusunda uyarmalısınız. Bu durum sizi arkadaşlarınız ile ilişkiniz arasında seçim yapmak zorunda bırakmayacaktır.

 

O da seni seviyor mu? Tıkla öğren >

 

- Kurallar koyun

Eğer sevgiliniz kendisi kız arkadaşlara sahipse ve sizin erkek arkadaşlarınızın olmasını istemiyorsa, bu konuyu onunla konuşun ve ortak bir noktada buluşmayı deneyin.

 

- İlgi gösterin

Eğer dışardaysanız sevgilinize gerekenden daha fazla ilgi göstermelisiniz. O yokmuş gibi davranmak onu çok fazla kıskançlığa sokacaktır.

 

jalousie2

 

- Yardım alın

Eğer kıskançlık aşırı boyuttaysa, bir uzmandan yardım alın.

 

- Ayrılın

Sevgiliniz/eşiniz değişmiyorsa ya da değişmeyi kabul etmiyorsa ayrılmalısınız. Sonuçta kimse mutsuz bir ilişki istemez.

 

 

Diğer popüler yazılarımız:

 

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Burçların Cinsel Yaşamları: Hangi burçlar yatakta daha iyi?

Birbirine uymayan istekler, hızlı ve kısa süren cinsel birleşmeler... Hepimiz bir kez de olsa rahat edici hatta felaket bir cinsel deneyim yaşamışızdır. Bedensel zevkler söz konusu oldu mu ortak bir zemin bulmak hiç de kolay değildir, tabi eğer harika bir partnerimiz yoksa! Hangi burçlar yatakta daha iyi anlaşır? Hangilerinden uzak durmak gerekir? İşte cevaplar!

En Sevilen Yazılar

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin