Erkekler Kadınlarda İlk Bakışta Nelere Dikkat Eder?

tarihinde

<strong>İlk intiba</strong> çok önemli. Bu yüzden erkekleri etkilemek için her daim doğru noktalara dikkat etmemiz gerekiyor. Peki <strong>erkekler bir kadında neye dikkat eder?</strong>

 

Erkeklerin Dikkatini Çeken Noktalar

İlk intiba çok önemli. Karşımızdakine verdiğimiz ilk izlenim, çevremizdekilerin hakkımızda ilk bakışta düşündükleri ilişkilerimizin devamını belirliyor. Bu yüzden her zaman formda olup doğru bir imaj çizmeye çalışmamız çok önemli.

Elbette erkeklerin kadınlarda dikkat ettiği birçok şey var. Örneğin, kadının tavrı ve mimikleri, giyim tarzı, bakımlı olması ve kendine güveni erkekler için her zaman bir zaaf oluşturuyor.

Peki erkekler bir kadında ilk olarak nerelere dikkat eder?


Aklınıza takılan soruları sormanız için size önerdiğimiz en iyi medyumlar:

Bir Falcıyla Görüş


1- Saçlar

Saç tercihi erkekten erkeğe değişiyor. Bazı erkekler kıvırcık saç severken, bazıları düz saçlı kadınlardan hoşlanır. Ancak her ne olursa olsun, dolgun saç her erkeğin istediği bir saç türüdür; tüm erkeklerin zaafıdır. Saçlar, erkeklerin kadınlarda ilk baktıkları yerlerin başında gelir. Bu yüzden saçların her daim bakımlı ve ilgi çekici olması çok önemli.

 

2- Vücut hatları

 Herkesin bildiği bir gerçek var: Erkekler genellikle dolgun vücut hatları olan, yani iri göğüslü ve kalçalı kadınları çekici buluyor. Hal böyle olunca bir kadının vücut hatları erkeklerin baktığı ilk yerlerin başında geliyor. Ayrıca bilinen bir başka gerçek, erkeklerin ne çok kilolu ne de çok zayıf kadınlardan hoşlandığı. Bu yüzden yediklerimize ve içtiklerimize dikkat etmemiz, kilomuzu ideal oranda tutmamız en önemli noktalardan biri.


En İyi Medyumlar Aşk Hayatınızın Geleceğini Anlatsın


3- Gülümseme

Hakiki bir tebessüm hiçbir erkeğin gözünden kaçmaz! Ve hatta çok dile getirilmese de, erkeklerin kadınlarda dikkat ettikleri ilk şeylerden biri de gülümseme. Güler yüzlü kadınlar pozitif enerjileriyle etraftaki erkekleri kendilerine hayran bırakır. Bunun yanı sıra eğer güzel ve içten bir gülümsemeye sahipseniz, etrafınızdakileri ilk bu özelliğinizle etkilemeniz çocuk oyuncağı!

 

4- Eller ve Tırnaklar

Erkekler tırnak ve el bakımına ayrıca bir önem veriyor. Haliyle, ellerini tutacakları kadının bakımlı tırnaklara sahip olması çok önemli. Bu yüzden bakımlı eller ve tırnaklar erkeklerin dikkatini çeken noktaların başında geliyor!


Aşkı Ne Zaman Bulacaksın? En İyi Falcılar Cevap Veriyor


5- Stil/Giyim tarzı

Giyim tarzı ve stil kadında da erkekte de aynı derecede önemli. Bu yüzden şık, kendine ve vücut tipine yakışanı giyen kadınlar erkeklerin dikkatini hemen çekiyor. Bir kadın ne kadar güzel olursa olsun, bu güzelliği tamamlayan bir stile sahip değilse dikkat çekemez. Özellikle mini etek, topuklu ayakkabı gibi detaylar birçok erkeğin aklını başından almaya yeter de artar bile!

 

6- Koku

Güzel bir parfüm seçimi en ilgisiz erkeği bile uyandıracak nitelikte! Güzel kokmak çoğu zaman temizlik göstergesi olduğundan, erkeklerin dikkati kokuya yöneliyor. Ancak tenine uygun parfüm seçmek, parfümü temiz tene uygulamak ve çok aşırı sıkmamak esas noktalar arasında.

Sizce erkekler kadınlarda ilk nereye bakıyor? Yorumlarınızı bekliyoruz! 

 

Sizin için seçtiğimiz diğer yazılar:

 

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Hangi Ruh Ailesine Mensupsunuz?

Toplamda 13 ruh ailesi vardır ve her birinin çok özel bir rolü vardır. Ruh ailenizi bilmek bedeninizi ve zihninizi daha iyi tanımanızı sağlayacaktır. Hangi aileye ait olduğunuzu merak mı ediyorsunuz? Gerçekte nasıl birisiniz? Bu dünyada misyonunuz nedir? Cevaplar bu yazımızda.

Haftalık Burç Yorumları

Aslan burcunda Ay, Koç burcunda Merkür ile Üçgen açı "Bugün, iç sesinizi dinlemek ve duygusal enerjinizi ifade etmek için mükemmel bir gün. Kendinizi ve düşüncelerinizi cesurca ifade etmekten çekinmeyin. İçinizdeki aslanı serbest bırakın ve hayatınızdaki liderliği ele alın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay'ın Aslan burcuna geçişi ve Plüton ile Karşıt açı yapması "Bugün, duygusal gücünüzü ve liderlik yeteneklerinizi kullanarak zorlukların üstesinden gelin. Kendinize olan inancınızı ve cesaretinizi hatırlayın, çünkü siz bir Aslan'sınız ve hiçbir şey sizi durduramaz."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey