Beş Adımda Hatalarımızdan Nasıl Ders Çıkarırız?

tarihinde

<strong>Hayat bazen planlarımızı alt üst eder</strong> ve kendimizi zorluklar karşısında çökmüş bir halde buluruz. Peki nasıl <strong>ayağa kalkıp yolumuza devam ederiz?</strong> İpuçları yazımızda

 

Hatalarımızdan Ders Çıkarmak Mümkün Mü?

Hayat kimseyi ayırt etmeksizin planlarımızı alt üst eder ve çoğu zaman kendimizi zorluklar karşısında çökmüş bir halde buluruz. Durum böyleyken nasıl ayağa kalkıp yolumuza devam ederiz? Zorluklarla nasıl mücadele ederiz? İşte beş adımda kendimizi toparlamanın yolu:

 

***

Yaşamda verdiğimiz sınavlar bizi öyle zayıf ve hassas bir duruma mahkum eder ki olayları akışına bırakmak ya da kaçıp gitmek, mücadele etmekten daha kolay gelir bize. Buna rağmen karşılaştığımız engellerden öğrenilecek çok şey vardır. Çünkü verdiğimiz bu sınavlar sayesinde kendimizi sınar ve benliğimizin farkına varırız. İşte beş adımda zorluklardan ders çıkarma rehberi!

 

"Yaşamdan yakınmamızın nedeni, karşılaştığımız zorlukların büyüklüğü değil, gücümüzün azlığıdır."

Pierre Corneille

 

Hatalardan ders çıkarmak mümkün mü ? Aynı hatalara tekrar düşmemek nasıl mümkün ? İşte izlenebilecek beş adım :

1. Kaderciliğe dur de!

Her ne zorlukla karşılaşırsanız karşılaşın, bunun size kaderin bir oyunu olmadığını kabul edin. Hayat keyifli ve üzüntü verici olaylardan meydana gelir neticede. Mutlu yaşamak için, kendinize işkence eden düşünceleri bir kenara bırakın. Bu engel karşınıza siz diğer insanlardan daha kötü olduğunuz ya da bunu hak ettiğiniz için çıkmadı. Başarısızlık kadere bağlı değildir!

2. Sahip olduğun yeni konumu kabullen

Yoluna devam etmek için yapılacak en iyi şey, kendini değersiz hissetmeyi bırakıp yalnız olmadığını başka insanların da benzer problemlerle karşı karşıya kaldığını kabul etmekten geçer. Hayalini kurduğunuz ya da beklediğiniz olmasa da şu an yeni bir konuma sahipsiniz ve bu konumun hayatta temiz bir sayfa açmayı mümkün kıldığını unutmayın.

 

 

En iyi falcılarımız da yeniden ayağa kalkmanıza yardımcı olabilir...

 

Hemen Danış >

 

3. Kendinize Güvenin

Zor dönemlerden geçerken yalnız hissetmemek adına kendine güvenmek oldukça önemlidir. Öfkenize, nefretinize ya da karamsar duygularınıza katlanabilecek anlayışlı birini bulun. Bu dönem aynı zamanda yazmak, resim yapmak ya da kalbinizden nasıl geçiyorsa o şekilde içinizi dökmek için ideal bir zaman olabilir. Özgüven problemleri yaşıyor ve kendinize güvenmenin yollarını arıyorsanız vereceğimiz tavsiyelere göz atın.  

4. Kendini Toparlamak bir Yaşama Sanatıdır

Rol yapmakla vaktinizi boşa harcamayın. Her ne kadar cesaret takdir edilse de her şeye rağmen güçlü görünmeye çalışarak, hayal kırıklıklarına ve umutsuzluğa kapılabilirsiniz. Mutlak bir unutma haline bürünmeye zorlamanın bir manası yoktur, her ne olursa olsun karşılaştığınız zorluklarla yaşamayı öğrenmeniz gerekir. Her geçen gün bu engellerin bıraktığı izler sayesinde kendinizi yenidem inşa etmeye çabalayın ve günün şartlarına uyum sağlamayı görev edinin.

 


Türkiye'nin en iyi falcıları yeni başlangıçlar yapmanız için buradalar. Hemen tıkla >>>


5. Kendi İçinize Yönelik Gözlemler Yapın

İster işten çıkarılma, ister ayrılık ya da hastalık durumları olsun, bu tür kırılma anları paradoksal bir şekilde kendinizi gözden geçirmek, tutkularınız üzerine düşünmek, yeni yollar aramak; kısacası mutluluğu inşa etmek için ideal zamanlardır. Ne de olsa her şeyin olduğu gibi üzüntülerinizin de bir sonu var!

 

Diğer popüler yazılarımız:

 

 

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay Akrep'te, Boğa'daki Jüpiter ile Karşıtlıkta "Bugün, duygusal derinliklerinizi ve içgüdülerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün. Kendinizi tamamen ifade etmekten korkmayın, çünkü bu, gerçek benliğinizi ve potansiyelinizi ortaya çıkarmanın anahtarıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey