Uyku problemleri ve Kronik Yorgunluğu Yenmenin İpuçları

tarihinde

Sürekli yorgun mu hissediyorsunuz? Uyku problemleriniz mi var? Neden sandığınızdan çok daha derin olabilir...

 

 

Uyku Problemleri ve Kronik Yorgunluğun Sebepleri Nelerdir?

Bazı kronik yorgunluk belirtileri doğrudan uyku bozukluğu sorunlarına yol açabilir. Kronik yorgunluk sendromu olan kişiler uykusuzluğa neden olan kronik ağrılar yaşayabilirler.

 

<<< En İyi Falcılar Geleceğinizi Anlatıyor. HEMEN TIKLAYIN! >>>

 

Kronik yorgunluk ve uyku problemleriyle baş etmenin yolları şunlardır:

1-Bir programa bağlı kalın

Alarmınızı, her sabah aynı saatte, hatta hafta sonları ve tatillerde bile aynı saate kurun. Bu, gece daha kolay uyumanıza yardımcı olacaktır. Vücudunuzun doğal ritmiyle uyum içinde kalmak uykuya zarar verebilir.

 

2-Yatmadan önce şunları yapmayı unutmayın:  

Yatağa gitmeden önce televizyonu, bilgisayarı vs. kapatın. Yatak odanızın sessiz ve karanlık olduğundan emin olun, bu hem zihninizi hem de vücudunuzu rahatlamaya teşvik edecektir.

 

sommeil

 

<<< Ufukta Evlilik Var Mı? Tıklayın, Uzmanlarımız Cevaplasın >>>

 

3-Yatağınızı ideal bir sıcaklıkta tutun

Yatağınız ne çok sıcak, ne de çok soğuk olsun.  Uyumanıza yardımcı olacak rahat yatak çarşaflarına sahip olduğunuzdan emin olun.

 

4-İyi bir yatak alın

Yatağınız sırtınız için yeterli desteği sağlamalıdır.

 

5-Uyarıcılardan kaçının

Alkol, kafein ve tütün gibi uyarıcılardan kaçının. Yatmadan önceki birkaç saat boyunca uyarıcı maddelerin tüketimine son verin.

 

sleep

 

<<< Size Ne Zaman Evlenme Teklifi Edecek? TIKLAYIN, ÖĞRENİN! >>>

 

6-Uykuya dalmak için uzun uzun beklemeyin

15 veya 20 dakikalık bir süre sonunda uykuya dalmamışsanız, kalkın ve sessiz bir etkinlikte bulunun. Tekrar uykulu hissettiğinizde yatak odanıza dönün.

 

7-Uzun uyuklamalardan kaçının

Rahatlamak ve gece hayatının tadını çıkarmak için gün içerisinde kestirmeniz gerekiyorsa, bu kestirmeleri kısa tutun, 20 dakikayı geçirmeyin.

 

8-Egzersiz yapın

Hareketsiz kalmak vücut için iyi değildir ve uykusuzluğa yol açabilir. Ancak yatma saatine çok yakın bir saatte egzersiz yapmak da uyku bozukluğuna neden olacaktır. Bu yüzden ne zaman dinleneceğinizi bilin.

 

İlginizi çekebilecek diğer yazılarımız:

 

 

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay Akrep'te, Boğa'daki Jüpiter ile Karşıtlıkta "Bugün, duygusal derinliklerinizi ve içgüdülerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün. Kendinizi tamamen ifade etmekten korkmayın, çünkü bu, gerçek benliğinizi ve potansiyelinizi ortaya çıkarmanın anahtarıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin