Falına Kendin Bak: Kahve Falı ve Sembollerin Anlamları - 2

tarihinde

At, balık, çiçek... Kahve fincanınızda çıkan sembollerin anlamları nelerdir? Size sunduğumuz kahve falı sözlüğü ile kendi falınıza kolayca bakabilirsiniz.

Kahve Falı Sözlüğü - 2

Türk Kahvesi denince aklımıza ilk gelen hemen fal alıyor. Kahvemizi kapatıp bazen kendi kendimize ya da arkadaş arasında da fal bakıyoruz. Türkler olarak hayatımızın bir parçası haline gelen kahvemiz ve falı bizim için ayrı önem taşıyor. Bu sebepten falınızda çıkan sembollerin gerçek anlamlarını öğrenmek hepimiz için kullanışlı olacaktır. Yazı dizimizin 2. Sayısında D harfinden G harfine kadar sembollerin anlamlarını bulacaksınız.


Hayatınızla ilgili merak ettiğiniz şeyler mi var? Falcılarımızla geleceğinizi yorumlamayı öğrenin


Kahve sembollerinin anlamları

Damat:

Bekar kişilere çıkarsa olumlu olarak görülen bu sembol, başarının anahtarı ve tutulan dileğin gerçekleşmesine yorulur. Evli birinin falında ise akrabalardan gelecek bir kötülüğe yorumlanır.

Davul

Bu sembol kahve fincanının ne kadar altındaysa, kişinin doğuştan gelen yeteneği için erken zamanda hayatını yönlendirmesi gerektiğini önerir. Aynı zamanda üzerinde çalıştığınız projenin, eğitiminizin ya da kariyerinizin başarıyla sonuçlanacağını söyler.

Diş:

Diş genel olarak maddiyata yorulur. Eğer dişin ön diş olduğu fark ediliyorsa maddiyatın mutluluk getireceği söylenir. Azı, köpek dişi gibi dişler maddiyat için yarış olacağını, geri adım atmamanızı anlatır.

Ekmek:

Ekmek berekettir ve kazandıklarınızla muhtaç olanlara yardım etmeniz gerektiğini öğütler. Özellikle kahve fincanınızın kenarında çıktıysa bereketli bir paraya ulaşacağınızın işaretidir.

El

Bazı kararlara ve o kararların şans ya da şanssızlık getireceğine işaret eder. Elin avuç içi kısmını görmek daha iyidir, şansa yorulur. Kahvenin dibinde bir el çıktıysa geçmişten kalan bir duruma karar vermeniz gerektiğini söyler. İyi bir uzman tarafından kahvenin diğer sembolleriyle yorumlanmalıdır.

Emzik:

Huzursuzluğa ve geçmişten kalan hikayelere yorulur. En yakın zamanda geçmişten kurtulmalı ve geleceğe yönelmelisiniz.

Fare: 

Genelde kötü kişilere yorulur. Sizi kıskanan, yanınıza yaklaşmaya çalışan kötü niyetli kişiler olabilir. Adımlarınızı atarken dikkatli olun.

Fırtına: 

Kahvede fırtına görüyorsanız hayatınızda büyük değişiklikler olacağının, kendinizi hazırlamanızın habercisini görüyorsunuz demektir. Etrafınızı da etkileyecek yenilikleri sembolize eder.

Fil:

Aklınızdaki projenin ya da dileğinizin gerçekleşmesine yorulur. İyi bir iş yapacağınızın ve bu işin sonunun hayırlı olacağını gösterir.

Gitar:

Yakın zamanda neşe ve kutlama dolu anlar yaşanacağını müjdeler. Düğün, nişan gibi organizasyonlara da yorulabilir.

Gözlük:

Kahve falınızda gözlük çıktıysa, bazı kişiler tarafından gözlendiğinizi, sizi takip ettiklerini ve yanlışınızı bulmaya çalıştıklarını bilmelisiniz. Sizin de gözünüzü açmanız ve rekabete girmeniz gerektiğini anlatır.

Güneş:

Karamsar olduğunuz konulara güneş doğacak diyebiliriz. Güneş rahatlamanın, yeni bir sayfanın ve güzel haberlerin sembolüdür. Ne kadar parlak ise o kadar iyidir.


Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Koç burcundaki Güneş, Yay burcundaki Ay ile Üçgen açıda "Bugün, içsel gücünüzü ve cesaretinizi ortaya çıkarın. Kendinize inanın ve hedeflerinize ulaşmak için atacağınız adımlarda kararlı olun. İçinizdeki ateşi, hedeflerinize ulaşma arzunuzu ve yaşam enerjinizi hissedin."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin