Çalışma hayatınızı ve özel hayatınızı dengeleyecek 5 önemli ipucu

tarihinde

<strong>Biliyoruz ki büyük bir çoğunluğumuz özel hayatını iş hayatı için harcamak istemiyor ve ne yazık ki daha da artarak özel hayatımız ve iş hayatımız iç içe geçmiş durumda, problem gitgide büyüyor. İşte sizi 5 önemli ipucu...<br /><br /><br /></strong><br /><br /><br />

Dünyada iş  zor bulunan bir şey haline geldi, bilindiği gibi de iş hayatı özel hayatımızı ele geçirmiş durumda, mesela aile yemeklerimizi ihmal etme, sevgilimize fazla zaman ayıramama, arkadaşlarımızla kaliteli vakit geçirememe gibi. Bütün bunlar yaptığımız hatalardır.

 

   İşte sizi 5 önemli ipucu

Biliyoruz ki büyük bir çoğunluğumuz özel hayatını iş hayatı için harcamak istemiyor ve ne yazık ki daha artarak özel hayatımız ve iş hayatımız iç içe geçmiş durumda, problem gitgide büyüyor.

 

   Özel hayatınız ve iş hayatınız arasındaki dengeyi nasıl kurarsınız ?

   1) Öncelikleriniz için bir liste yapın.

Çocukların sporu, önemli randevular, çamaşır yıkama bunların arasından öncelikleriniz belirlemelisiniz, üstelik saattlerinizde kısıtlı, hangisini yapacağınızı bilmiyorsunuz. Önceliğinizi seçin ve harekete geçin. Mesela dişçide bir randevunuz varsa önceliğiniz bu olmalı tabi ki çamaşırlar hafta sonunu bekleyebilir. Haftaya plan yaparak başlamanız hayatınızı kolaylaştır, iş yerinde de bu şekilde işlerinizi kolaylaştırabilir böylece işinizi eve getirmiş olmazsınız. Listenizi çok acil olandan bekleyebilecek olana doğru sıralayabilirsiniz.

 

   2) Daha erken kalkın

Oldukça yoğun günleriniz var tabi bu öneri size çok absürd geliyor ama iki ayağınızın bir pabuca girmesinden daha iyidir, kan ter içinde işe veya okula yetişmeye çalışmanız sizi daha çok yorar ve güne kötü başlamanıza sebep olur. Bu yüzden erken kalkın ve plan yaparak, sakince gününüze başlayın, böylece işlerin daha verimli ilerlemiş olduğunu göreceksiniz.

 

   3) Kendinize vakit ayırın

İş yoğunluğundan hiçbir şey eskisi gibi değil mi, her güzel şeyin eskide kaldığını mı düşünüyorsunuz, ama bunu değiştirmek sizin elinizde. Ayda en az bir ya da iki kere kendinizi hayatınızın ortasına koyun ve kendiniz için bir şey yapın, sevdiklerinizi arayın, güzel bir restauranta gidin, arkadaşlarınızla çıkın, size iyi geleceğini göreceksiniz.

 

  4) İşi iş yerinizde bırakın

Evet, her zaman kolay değil bunu yapmak çünkü yeni teknoloji bizi mailerimizi evdeyken bile okumaya yöneltiyor, bunun için tek çözüm var eve geldiğinizde maillerinizi okumayın ve iş ile ilgili her şeyden uzak durmaya çalışın. Ailenizle ve sevdiklerinizle vakit geçirin, sevdiğniz şeyleri yapın böylece daha mutlu olucaksınız.

 

 

  5) Yakınlarınızdan yardım isteyin

Evde ya da iş yerinde insanlardan yardım isteyin ve anlaşmaya çalışın. Eminim ki etrafınızda size yardım edebilecek birileri vardır, her şeyi tek başına yapamazsınız. Mesela çocuklarınızı okuldan eşiniz alablilir böylece kendinize zaman ayırmış olabilirsiniz. Ya da ev işi için birini tutmakda size zaman kazandırır, unutmayın ki böyle küçük ayrıntılar zaman kazanmanıza yardımcı olur.

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Boğa Burcunun Özellikleri

Boğa her şeyden önce sakin bir yaşama özlem duyar. Maddi rahatlığa sahip olmak ister. Basit ve doğal bir karaktere sahip olan bu Toprak burcu hayatın küçük zevklerinden keyif almasını bilir. Duygusal, sadık, muhafazakar ve biraz da bencil olan Boğa, karmaşalardan uzak durur. Boğa burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

Terk Edilmeye Son! Bir Erkeğin İlgisi Nasıl Çekilir?

Bir erkeğin size nasıl davranacağını belirleyecek kadar güçlüsünüz. Biliyoruz, ilk duyduğunuzda imkânsız ve anlamsız geliyor ama gerçek şu ki siz, istediklerinizi yapacak ve yaptıracak kadar güçlüsünüz. Bir erkeğin size harika davranmasını da sağlayabilirsiniz.

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Haftalık Burç Yorumları

Akrep burcundaki Ay, saat 21:25'te Balık burcundaki Mars ile Üçgen açı yapıyor. "Bugün, duygusal enerjimizi harekete geçirmek için mükemmel bir gün. İçimizdeki tutkuları ve arzuları keşfetmek ve onları olumlu bir şekilde ifade etmek için Ay'ın ve Mars'ın bu güçlü enerjisiyle kendimizi bırakalım."

Günlük Burç Yorumlarınız

Akrep'te Dolunay "Duygusal derinliklerinize dalın ve manevi gücünüzü yeniden keşfedin. Akrep'teki Dolunay, içsel dönüşüm ve yeniden doğuşun zamanıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Epilasyonunuzu Ay’a Göre Ayarlayın !

Ay döngüsü, tırnaklarımızın ya da saçlarımızın uzaması kadar vücudumuzdaki kılları da etkiler. Dolayısıyla Ay'ın hareketlerine göre epilasyon için yıl içinde diğerlerinden daha uygun dönemler olduğu söylenebilir. Peki 2022 yılında hangi tarihler bu dönemlere karşılık gelir? Kıllarınızın daha yavaş uzamasını istiyorsanız epilasyon takvimini sakın kaçırmayın!

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin