İlişki Terapisi : Psikolog Eşliğinde Çözüme Kavuşabilecek İlişki Problemleri

tarihinde

İlişkide tartışmaların yaşanması oldukça normal bir durumdur ve genelde ilişki terapisine gerek duyulmaz, ama bazı <strong>problemler</strong> öyle derine inmiştir ki tek başına üstesinden gelmek mümkün değildir.

İlişki Terapisi : Psikolog Eşliğinde Çözüme Kavuşabilecek İlişki Problemleri

İlişkide tartışmaların yaşanması oldukça normal bir durumdur ve genelde ilişki terapisine gerek duyulmaz, ama bazı problemler öyle derine inmiştir ki tek başına üstesinden gelmek mümkün değildir. Ne zaman bir psikologdan yardım almak gerekir? Hangi problemlerin çözümünde size yardımı dokunabilir? İşte cevaplar…


İlişki içindeki problemler çok çeşitli biçimlerde ortaya çıkabilir, bazıları kolayca tatlıya bağlanan tartışmalardan ibaret olsa da, bazılarıysa ilişkiye gerçek anlamda zarar verir. İlişkinizi kurtarmak için yardım almak kendinizi çıkmazda bulmanızı, yalnızca ayrılıkla sonuçlanacak geri dönüşü olmayan bir durumda sıkışıp kalmanızı önleyebilir. Ne zaman bir ilişki terapisine başlamalı? Bir ilişki terapistinin çözebileceği sorunlar neler? Neden bir ilişki terapisine başlamalısınız?

Tıkla ve Anında Online Terapine Başla


Bireysel terapilerde olduğu gibi, ilişki terapileri de çekilen bir acıya son vermeyi amaç edinir. Zorluklar ve dertler karşısında ilişkinizi kurtarmak istiyorsanız, ilişki terapisi gibi bir girişimin gerekliliği ortaya çıkar.


Ne zaman bir ilişki terapistine danışmalısınız?


Bir an gelir ve partnerinizle bir türlü diyalog kuramazsınız. Yaşanan kriz artık gelip geçici olmaktan çıkmıştır, ve ne yazık ki ciddi bir problem söz konusudur. İlişki yaşanan durumu çözüme ulaştırmaya yönelik kapasitelerine inancını yitirir, bir çıkmazla karşı karşıya kalır. Bazı durumlar sizi harekete geçirip bir psikologa danışmanızı zorunlu kılar:


• Eğer yaşadığınız sorun uzun sürüyor ve size acı veriyorsa
İlişkinizdeki problemler, profesyonel ve ev yaşantınızı etkiliyor ya da ailenizin, arkadaşlarınızın ve çocuklarınızın üzülmesine sebep oluyorsa

Telefondan Birebir Seanslar


• Partnerizle iletişim kurmakta zorlaşıyor, neredeyse imkansız hale geliyorsa
Problem aşkınızı ve duygularınızı tehdit ediyorsa
• Aranızdaki samimiyeti yitirdiyseniz


İlişkilerde en sık karşılaşılan 6 problem:


İlişki krizleri, iletişim problemleri, cinsel sorunlar, aile içi tartışmalar… Psikologa danışmak için birçok sebep vardır. Bir problemin uydurma ya da sahte olduğunu söylemek doğru değildir. Çift bir krizle karşı karşıyaysa, bu kriz büyük bir acının, bir çıkmazın kökeninde yer alıyor veya yaşanan problem çok derinlere iniyorsa bir ilişki terapistine başlamanın vakti gelmiş demektir. İşte psikologlar tarafından sıklıkla çözüme kavuşturulan 6 problem:

• Sevmekten korkmak ve bağlanmayla ilgili hissedilen kaygılar (birlikte yaşamak, evlenmek)
İletişim problemleri (Birbiriyle kavga etmeden konuşmanın, uzlaşmaya varmanın imkansız hale gelmesi)

Avantajlı Paketlerle Online Terapi İçin Tıkla


Ebeveyn olmak düşüncesiyle ilgili anlaşmazlıklar
Çocukların eğitimleriyle ilgili anlaşmazlıklar
• Kıskançlık, karşıdaki kişinin sadakatiyle ilgili hissedilen korkular
• İlişkinin devamlılığıyla alakalı kişinin kendisiyle ilgili duyduğu şüpheler
Cinsel istek azlığı ya da yokluğu (seksologla beraber de ele alınabilir)


Bütün ilişkiler mutluluğun sırrına ermiş değildir, eğer siz de sürekli sıkıntıların yaşandığı ve iletişimin yetersiz kaldığı bu ilişkilerden birini yaşıyorsanız, belki de size sonunda yardım edebilecek bir psikologa danışmanın zamanı gelmiştir.

 

Uzman psikologlarımıza danışmak için seçtiğiniz uzmanın üzerine tıklayınız. 

 

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Başak burcunda Ay, Balık burcunda Mars ile karşıtlık - 14:09 "Günün enerjisi, duygusal ve fiziksel dünyalar arasındaki dengeyi bulmayı gerektiriyor. Kendinizi hem duygusal hem de fiziksel olarak beslemeye zaman ayırın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Güneş, Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapıyor "Güneşin yeni bir burca geçişi, hayatınızın yeni bir bölümünün başlangıcını simgeler. Bugün, değişimin rüzgarlarını hissetmeye ve hayatınızın yeni bir bölümüne adım atmaya hazır olun."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin