Astrocenter'da İlk Defa Fal Baktırmanız İçin 5 İyi Sebep!

tarihinde

Astrocenter gerçek uzmanlarla, yüksek teknolojiyle ve müşteri hizmetlerine verdiği önemle Avrupa'nın en iyi fal sitesi olmayı başardı. Sizin de Astrocenter'da fal baktırmak için 5 iyi sebebiniz var!

Astrocenter'da İlk Defa Fal Baktırmanız İçin 5 İyi Sebep!

Astrocenter, Wengo şirketinin telefon teknolojisiyle kurulmuş bir spritüal şirkettir. Türkiye’de 2015 yılından beri en iyi fal uzmanlarını ve astrologları titizlikle arayan Astrocenter çok başarılı ve deneyimli bir uzman kadrosu oluşturmuştur. Tüm uzmanlar Dünya’nın dört bir yanındaki Türk müşterilerden oldukça ilgi görmüştür. Her uzmanın baktığı fallar (Tarot, Kahve, İskambil, Su, Ateş, Katina, Aşk, Yıldızname falı gibi) farklı ama hepsinin hisleri çok güçlüdür. Hepsinin duru görü özelliğinin olup olmasına çok dikkat ediyoruz.

   İşte size Astrocenter’da ilk defa fal baktırmanız için 5 önemli neden:

  1- Güvenilir ve Deneyimli Fal Uzmanları ve Astrologlar

Astrocenter diğer fal sitelerinden daha güvenilir, samimi ve gerçektir. Neden mi?

Telefondan uzmanın kendisiyle bizzat canlı canlı görüşürsünüz. Uzmanlarımız geçmişinize dair yorumlarını %95 oranında biliyorlar. Geleceğe dair verdikleri tarih ve öngördüğü şeyler de büyük olasılıkla gerçekleşiyor. Çünkü bu kişiler hisler, algıları, duru görüleri güçlü kişiler. Siz de takdir edersiniz ki herkes falcı olamaz. Astrocenter fal uzmanlarını test edip sitesine dâhil ediyor.  

Aynı şekilde chat ve yazılı soru ile fal baktırmada da uzmanlarımızla bizzat konuşursunuz. Robotlar cevap vermez. Biz gerçekliğe oldukça önem veriyoruz. Uzmanlarımız online olduklarında (müsait olduklarında) kartlarını, fal için gerekli olacak malzemelerini telefonun yanı başında bulundururlar.

Gerçek kişilerle eşsiz bir fal deneyimi yaşarsınız ve bazen kulaklarınıza inanamazsınız. Çünkü uzmanımızın bildikleri şaşırtıcıdır.

<<< Telefondan ilk 10 dakika falınız yalnızca 4TL! >>>

   2- Kişisel Bilgileriniz Korunmaktadır

Falınızı anonim (gizli) olarak baktırıyorsunuz. Sizin kişisel bilgilerinizi (telefon numarası, mail adresi, ad soyadı vs.) uzmanla ve kimseyle paylaşmıyoruz. Böylelikle uzmanların sizin için bildikleri bizim falımızı ozel kiliyor. Sasirtiyor ve geleceğe dair isik tutuyor.

Telefondaki konuşmalarınız kaydedilmemekte ve dinlenmeye korumalıdır.

 

 

   3- Uygun Fiyatlar ve Çekici Promosyonlar

Astrocenter’da verilen kaliteli hizmete göre fiyatlar diğer sitelere oranla daha uygundur. İlk aramanızın ilk 10 dakikası yalnızca 4 TL! Daha sonraki dakikalar ise 4er TL olarak ilerler. Bununla birlikte avantajlı birçok paketimiz mevcuttur.

Ayrıca sitemize ücretsiz üye olup her hafta 1 kere gerçekleştirdiğimiz promosyonlardan yararlanırsınız. Müşteri Hizmetlerimiz her zaman en uygun fiyattan yararlanmanız için hizmetinizdedir.

Aklını kurcalayan tüm sorularını falcılarımıza sor
HEMEN ARA

  4- Güvenli Ödeme Sistemi

Astrocenter’da fal ödemeniz; Wengo ve Astrocenter güvencesi altındadır. Kullandığınız Sanal Kartınız, Bankamatik Kartınız ya da Kredi Kartınız koruma altındadır. Bilgilerinizi sizden başka kimse bilmemektedir. Ancak siz isterseniz müşteri alanınızdan kart bilgilerinizi değiştirebilirsiniz.

Bir sorun oluştuğunda paranızı geri iade ediyor ya da ücretsiz fal görüşmesi yapmanızı sağlıyoruz.

Yıldızname Falınıza en iyi uzmanlara baktırın
HEMEN ARA

   5- 7/24 Hizmetinizde Mükemmel Müşteri Temsilcileri

Müşteri Hizmetleri kadrosu gerçekten samimi, kibar ve ilgili kişilerden oluşmaktadır. Size 7/24 mail yoluyla hizmet veriyorlar. Telefondan sorularınızı sormak isterseniz 0 (212) 900 25 11 numarasından hafta içi saat 10’dan aksam 19’a kadar kendilerine ulaşabilir bütün sorularınızı sorabilirsiniz.

 Bunları da Seveceksiniz

Uzmanımız Sezgi : Biz Falcılar Aslında Kimiz ? 

5 Adımda Onu Evliliğe Nasıl İkna Edersiniz

Remil İlmi( Kitap Falı) Nasıl Bakılır?

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

2024'teki Gezegen Retroları: Önemli Tarihler!

Eğer siz de bizim gibi bir astroloji tutkunuysanız, gezegen retrolarının yaşamımız üzerinde ne kadar büyük etkileri olduğunu bilirsiniz. Aksilikler, gecikmeler, bozulan teknolojik aygıtlar... Gezegen retrolarının genelde negatif etkilere sahip olduğu söylenir. Ama bu ne ölçüde doğrudur? Bu durum tüm gezegenler için mi geçerlidir? İşte gezegen retrolarına dair tüm merak edilenler!

Terk Edilmeye Son! Bir Erkeğin İlgisi Nasıl Çekilir?

Bir erkeğin size nasıl davranacağını belirleyecek kadar güçlüsünüz. Biliyoruz, ilk duyduğunuzda imkânsız ve anlamsız geliyor ama gerçek şu ki siz, istediklerinizi yapacak ve yaptıracak kadar güçlüsünüz. Bir erkeğin size harika davranmasını da sağlayabilirsiniz.

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Duygusal enerjinizi genişletin ve bilgeliğinizi derinleştirin. Bugün, manevi yolculuğunuzda yeni ufuklara doğru ilerlemek için mükemmel bir gün."

Günlük Burç Yorumlarınız

Akrep burcundaki Ay, saat 21:25'te Balık burcundaki Mars ile Üçgen açı yapıyor. "Bugün, duygusal enerjimizi harekete geçirmek için mükemmel bir gün. İçimizdeki tutkuları ve arzuları keşfetmek ve onları olumlu bir şekilde ifade etmek için Ay'ın ve Mars'ın bu güçlü enerjisiyle kendimizi bırakalım."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Epilasyonunuzu Ay’a Göre Ayarlayın !

Ay döngüsü, tırnaklarımızın ya da saçlarımızın uzaması kadar vücudumuzdaki kılları da etkiler. Dolayısıyla Ay'ın hareketlerine göre epilasyon için yıl içinde diğerlerinden daha uygun dönemler olduğu söylenebilir. Peki 2022 yılında hangi tarihler bu dönemlere karşılık gelir? Kıllarınızın daha yavaş uzamasını istiyorsanız epilasyon takvimini sakın kaçırmayın!

Burcunuza Dair Her Şey