Etkili Bir Su Falı Nasıl Bakılır? Nelere Dikkat Edilmelidir?

tarihinde

Su falı, yüzyıllardır geleceği öğrenmek için kullanılan kadım bir yöntemdir. Tıpkı ayna yüzeyleri gibi parlak ve transparan olan su, durugörüyü kolaylıkla harekete geçirebilir. Siz de bu yöntemi kendi yaşamınızda denemek istiyorsanız bu püf noktalarına dikkat edin!

Etkili Bir Su Falı Nasıl Bakılır? Nelere Dikkat Edilmelidir?

Su falına nasıl bakılır?

Tarihsel olarak birçok medeniyette karşımıza çıkan su falı, çoğu kişinin bakmaya korktuğu bir faldır çünkü diğer fallara göre daha fazla duru görü ve konsantrasyon gerektirir. Su falına herkes bakamaz zira bu fala bakacak kadar yetenekli insan sayısı pek azdır ve sadece bu konuda hisleri doğuştan gelişmiş ve duru görüsü olan kişiler su falına bakabilir. Su falının ayrıca spiritüel yönü çok baskındır. 

 

Su falı kimlere uygulanabilir?

Farklı yöntemlerle denenebilecek su falı herkese uygulanabilir. Ayrıca bu fal için bir su kaynağına yakın olmak yeterli olduğu için geleceği yorumlamak açısından oldukça kolay bir pratiktir. Diğer fal çeşitleri gibi su falı bakarken de, falcının iyi bir konsantrasyona sahip olması önemlidir. Bununla birlikte fal bakılacak  mekânın falcıya ve falı bakılacak kişiye huzurlu bir ortam sağlaması da büyük önem taşımaktadır.


Falcılarımızla geleceğinizi yorumlamayı öğrenin





Su falı bakılacak ortam nasıl olmalıdır?

Mekânın çok fazla aydınlık olmamasına özen gösterilmesi gerekmektedir. İsteğe bağlı olarak su falı, mum ışığında bakılabilir. Su falı bakılırken medyum ve falı bakılacak kişi sessiz bir ortamda işlemi gerçekleştirirler. Su falına bakan kişi eğer yeteneği varsa meleklerden de yardım alabilir. Sessiz bir ortam bu noktada önemli bir faktördür.


Medyumun tüm dikkatini vererek suya bakması gerekmektedir. Bu adımda medyumun konsantrasyonu büyük önem taşımaktadır. Medyumun yoğun bir şekilde konsantre olması, falda olağan şeylerin kısa zaman zarfı içinde görülmesine ve en doğru şekilde yorumlanmasına imkan tanımaktadır. Eğer sizler de su falı baktırmak istiyorsanız alanında uzman ve deneyimli medyumlarla en kısa sürede iletişime geçebilir ve geleceğiniz hakkında aklınızda takılan soruları çözüme kavuşturabilirsiniz.


Su falı bakarken, su falına baktıran kişinin hayatında neyi öğrenmek istediğini söylemesi gerekmektedir. Bu adım sonrasında öğrenmek istediği şeyin ismini ve bir motif söylemesi gerekecektir. Örnek verecek olursak fal bakılan kişi evlenecek ise suyun içine ay doğsun cümlesi kullanılabilir. Kişi bu sözü söyledikten sonra fal bakılmaya başlanabilir. Su falına bakan kişi konsantre olduktan bir süre sonra suyla iletişime geçer. Suyla iletişime geçtikten sonra artık kişi az zamanının kaldığını anlar. Bu adımlar sonrasında fal bakan kişinin gözünü kırpmaması ve suya odaklanması oldukça önemlidir.

 

Suya bakıldığı zaman ön plana çıkan şekiller, falı bakılan kişinin dilemiş olduğu motifler ile eşleşiyor ise kişinin istekleri gerçekleşir. Eğer su falında çıkan motifler fal bakılan kişinin söylemediği bir motif ise bu onun dileğinin gerçekleşmeyeceği anlamını taşımaktadır. 


Astrolojide ve falcılıkta sudan faydalanılan diğer pratikleri merak ediyorsanız günlük yaşamınızın birçok alanında kullanabileceğiniz ay suyunun nasıl elde edildiğine de göz atabilirsiniz. 


Bu yazılar da ilginizi çekebilir:

Üniversiteye gideceksem eğer hangi şehire gidicem

Hazal 2 yıl önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay Akrep'te, Boğa'daki Jüpiter ile Karşıtlıkta "Bugün, duygusal derinliklerinizi ve içgüdülerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün. Kendinizi tamamen ifade etmekten korkmayın, çünkü bu, gerçek benliğinizi ve potansiyelinizi ortaya çıkarmanın anahtarıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey