İyi bir falcı hangi özellikleri taşır?

tarihinde

Fal baktırmak istiyor fakat hangi falcıyı seçeceğinizi bilmiyor musunuz? Zorlanmakta haklısınız, zira ortalık kendini “falcı” diye tanıtan sahtekar ve dolandırıcılarla dolu! Ancak fal, doğru bakıldığında çok güzel anların, cevapların ve sürprizlerin kaynağı olabilir. İşte size güzel bir fal deneyimi yaşamanız için 5 ipucu...

Fal baktırmak çok özel bir deneyimdir ve doğru falcı seçildiğinde çok büyük mutluluk kaynağı olabilir. Ancak aynı anda hem profesyonel, hem yetenekli hem de dürüst falcı bulmak kolay değildir. Bu yüzden sizin için iyi bir falcıyı tanımanın 5 yolunu sayıyoruz.

 


 

Kafanızı kurcalayan sorular mı var? Hoşgeldin promosyonumuzdan yararlanarak sorularınıza cevap bulun


Online Falcıları Gör 

experts


İyi bir falcı seçmenin 5 yolu:

1- Tanınmış bir falcı seçin

Kulaktan kulağa yöntemi her zaman için etkilidir. Eğer yakınlarınızdan biri daha önce danıştığı bir falcıyı size tavsiye ederse güvenin. Yoksa, bu alanda uzmanlaşan fal sitelerine ve forumlara göz atıp falcılarla ilgili yorumları okuyun. Tanınmış falcılara göz atmak ideal olanı bulmanıza ve onun hakkında daha çok bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

 

2- İyi bir falcı sizi tekrar arayarak rahatsız etmez

İstisnai bir durum olmadığı sürece, bir falcı sizi arayarak ona yeniden danışmanız için sizi zorlayamaz. Eğer ihtiyaç duyarsanız siz yeniden ona fal baktırırsınız. Aynı şekilde, dürüst bir falcı kendisine bağımlı olmanızı istemez, bu konuda sizi doğru yönlendirir.  

 

>> Telefondan falın doğru adresi

 

3- İyi bir falcı ölçülüdür

İyi bir falcı size bir konuda boşa umut vermekten kaçınır. Elbette ki iyi haberler verir, ancak sizin güveninizi suistimal etmez. Aynı şekilde, bazı konularda sizi gerçekten kötü etkileyecek şekilde kesin kehanetlerde bulunamaz. Bu, özellikle hastalık veya ölüm konuları için geçerlidir.  

 

4-  İyi bir falcı sizi hiçbir koşulda yargılamaz

İyi bir falcının görevi danışanıyla empati kurarak ona yardım etmektir. Ne hissettiğinizi anlamaya çalışır ve alacağınız kararları etkilemez. Sizi yargılamaz, harekete geçmeye zorlamaz; ancak yalnızca sezgileri aracılığıyla size tavsiyelerde bulunur.

 

>> Türkiye'nin en iyi falcıları şu anda online

 

5- İçgüdülerinizi dinleyin

Tıpkı hayattaki gündelik karşılaşmalarınızda olduğu gibi, falcı seçimi konusunda da içgüdülerinizi dinleyin. İçgüdülerinize güvenin, ancak kendinizi tamamen ona teslim etmeyin.

 

Peki en güvenilir fal sitesi hangisi?

Başarılı bir fal bakımının sırrı iyi bir falcı bulmaktan geçer !


Güvenli ödeme sistemi olmayan ya da ücretsiz fal sitelerinden kaçının !


Astrocenter size tanınmış ve işini ciddiye alan falcılar sunuyor. Site üzerinden müşteri yorumlarına ulaşabilirsiniz. Üstelik falın telefondan falın 10 dakikası sadece 1 Euro; Chat'ten falın ilk 5 dakikası ise ücretsiz!

 



Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

En Sevilen Yazılar

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin