"Ermiş" Tarot Kartı

tarihinde

Falınızda Ermiş kartı çıktı, peki bu geleceğiniz bağlamında ne anlama geliyor? İçe kapanmayı ve disiplini sembolize eden bu kart yönüne göre pozitif ve negatif anlamlara gelebilir. Bu kart mevcut yaşamınıza dair derin sorgulamalar ve değişimlere işaret eder. Ermiş yeterli ruhani seviyeye ulaşmıştır ve bunu diğer insanlarla paylaşmaya hazırdır. Seçtiği yola kararlı bir şekilde devam eder ve amacına tam anlamıyla bağıdır. Peki bu Ermiş bize neler söylemek istemektedir?

"Ermiş" Tarot Kartı

Ermis Tarot Karti

Tarot Falında Ermiş Kartının Anlamı

Tarot falında Ermiş kartı o an mevcut durumunuzun hayatımızda bir eşiğe karşılık geldiğini, daha doğrusu edindiğimiz bütün tecrübelerin değerlendirmesini yapıp kendimizi ve etrafımızda olanları keşfedip kendi değer yargılarımızı oluşturduğumuz evrede olduğumuzu anlatır. Artık yaşadığımız her şeyi biriktirmiş, bütün tecrübelerimizden ders alabilecek kıvama gelmişizdir. Bundan sonra kimsenin bize öğüt vermesine gerek yoktur. Kendi kendimize yetebileceğimiz ruhsal ve fiziksel olgunluğa ulaşmışızdır artık. İş hayatımızda istediğimiz mevkiye geleceğimizi, bekarsak artık evlenip bir yuva kurabileceğimize, evliysek artık ilişkimizdeki sorunların bitip uyumlu bir bütünlüğe kavuşacağına delalet eder. Tabii ki bu kartın anlamı Tarot açılımımıza ve özel sorumuza göre farklılık gösterebilir.

Bazı işaretler tam karşınızda duruyor... Ve bundan çok fazlasına da sahipsiniz! 
Falcılarımızla geleceğinizi yorumlamayı öğrenin


Ermiş kartı zorlu ve engebeli yollardan geçip hedefimize doğru kararlılıkla ilerlediğimizi ve artık yol bulmaya çalışma ya da yoldan sapma gibi tehlikelerin ortadan kalktığını gösteren olumlu bir karttır. Artık yolculuğumuz esnasında yeterince bilgi ve deneyime tüm zorluklara rağmen eriştiğimizi ve tüm bu bilgi ve tecrübeyle yolumuzda çok daha hızlı ilerleyeceğimizi bize anlatır.

Tarot falında Ermiş kartını seçen kişi, sorduğu soruyla ilgili olumlu yönde aşama kaydedeceğini ve sorduğu soruya dair tüm endişe ve korkularını gidereceğini öğrenir. Tabii ki aynı zamanda Ermiş kartı, bize sunulan tüm bu erdemlerin bir hediye olduğunu, egomuzun şişmesine neden olacak bütün davranışlardan özenle kaçınmamız gerektiği konusunda bizi ciddiyetle uyarır.

Bu kart, hayatımızı planladığımız çizgide istikrarla sürdüreceğimizi ve eğer kendi iç sesimizi dinlemez, başkalarının bizi yönlendirmesine izin verirsek yolumuzdan sapıp edindiğimiz tüm tecrübeleri hiç deneyimlememiş gibi yeniden yaşayacağımızı ve geldiğimiz bu noktaya çok daha zor ve çok daha yıpratıcı bir şekilde normalin üstünde bir eforla gelebileceğimizi anlatır. Tarot falında Ermiş kartını seçmek tek bir cümleyle “Yüreğinin götürdüğü yere git” demektir.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: 

Find similar articles on this topic :

Doru.bilgiler.tesekurler

.ilhame 4 yıl önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Aslan burcu için 2024 yılının kartları

En iyi uzmanlarımız 2024'le ilgili tahminlerini bizimle paylaşmak için kartlarına başvurdu. Nasıl mı? Her burç için seçilen beş kart yılın her üç aylık döneminin nasıl geçeceğini ortaya koyuyor. Haydi bu özel dosyayı ücretsiz okuyun.

Tarot 2024: Marta Öz'le yıllık tarot falınız

Tarot ve astroloji uzmanımız Marta Öz, 2024'le ilgili tahminlerini bizimle paylaşmak için kartlarına başvurdu. Nasıl mı? Elbette burçların tarot yorumları sayesinde! Her burç için seçilen beş kart, yılın her üç aylık döneminin nasıl geçeceğini ortaya koyuyor. Sizi bu yıl nelerin beklediğini öğrenmek için hemen burcunuza tıklayın!

"Âşıklar" Tarot Kartı

Tarot destesinde altıncı kart Âşıklar kartıdır. Sevgiyi ve büyük değişimi sembolize eder. Gelin daha fazlasını yazımızda keşfedin.

Tarotta Aşkla İlgili Kartlar

Aşkla ilgili geleceğinizi mi merak ediyorsunuz? Tarot kartları aşk ilişkileri söz konusu olduğunda ideal bir kaynaktır! Tarot uzmanlarımız destede aşkla ilgili işaretlere sahip kartların anlamlarını sizler için yorumluyor.

En Sevilen Yazılar

Melekler tarotu nedir? Nasıl bakılır?

Melekler hayatımız boyunca yanımızda dururlar ve doğumumuzdan beri bizleri korumaktadırlar. Fakat melekler sadece onlardan yardım talep ettiğinizde size yardımcı olur, aksi takdirde gökyüzünden sadece size sevgiyle bakarlar!

Tarot kartlarının anlamları

Tarot kartları geçmişi, bugünü ve en çok da geleceği öğrenmek için danıştığımız kartlardır. Falı bakan insanın enerjisiyle ve yorumlamasıyla, yaşadığınız ve yaşayacağınız durumlara ışık tutar. Bu dosyamızda tarot kartlarının anlamlarına eğiliyoruz.

Tarot Aşk Falı

Tarot ve aşk birbirlerine sıkı sıkıya bağlıdır. Duygular ve gönül meseleleri her daim falın ve değişik öngörülerin konusu olduğundan, tarot size bu konularda kesin ve detaylı tahminler sunabilecek bir fal türüdür. Aşk tarotu dosyamızla aşk ve ilişki geleceğinize yakından göz atabilirsiniz.

Lenormand Kartlarının Tarot Kartlarından Farkı Nedir?

Lenormand ve Tarot tamamen farklıdırlar ve farklı okuma stilleri gerektirirler. Lenormand, Tarot'un yapamadığı bilgileri verir. Ama bu doğru mu? Lenormand kartları ve tarot arasındaki farklar ve benzerlikler üzerine bir göz atalım.

Burcunuza Dair Her Şey