"Azize - Baş Rahibe" Tarot Kartı

tarihinde

Tarot falı kart dizgisinin kuşkusuz en duygulu ve manevi kartı Azize kartıdır. Bu özel kartı keşfetmeye hazır olun!

Azize KartıTarot Falı Kartı "Azize - Baş Rahibe"

Tarot falı kart dizgisinin kuşkusuz en duygulu ve manevi kartı Azize kartıdır. Bu kartın ismini aslında Başrahibe olarak da tanımlayabiliriz. Barındırdığı maneviyatın yanında genelde seksüel bir ima da içerir. Azize’nin el değmemişliği bu duruma atıfta bulunur. Azize gökteki aya, kadınlığa ve ilham perisine bağlanmıştır.

Azize kartı yorumu

Genel olarak tarot falı Azize kartı anlamı, kendinizi her açıdan sorgulamanız gerektiğidir. O güne dek edindiğiniz bilgi ve deneyimleri gözden geçirmeniz, eskiyenleri bir kenara bırakarak yenilere yer açmanızı öğütler. Ayrıca hayallerinize de sıkı sıkıya bağlanmanızı. Bir erkeğin falında çıktığında çoğunlukla, çok arzulanan ancak ulaşılamayan bir karşı cinsi simgeler. Bazı özel alanlardaki anlamlarına bakacak olursak, iş hayatında yeni sürprizlerin habercisidir Azize kartı.

Yeni bir iş, yeni bir ortam veya aynı ortamdaki değişikliklere işaret eder. Aynı zamanda iş hayatınızda stresin azalacağını ve zorlandığınız her konuda sizi rahatlatacak çözümlere ulaşacağınızı bildirir. Aşk konusunda tarot falı Azize kartını inceleyecek olursak, bu konuda en gizemli kartlardan biri olduğunu söylemek yanlış olmaz.


 Falcılarımızla geleceğinizi yorumlamayı öğrenin



 Azize kartı

Aşk anlamında bakılan bir falda görüldüğünde, büyülü ve mistik bir aşkın habercisidir. Karşınıza çıkan kişiye olan aşkınızın sizi çok zorlayacağını ancak ona kavuşmanız durumunda havalarda uçacağınızı söyler. Para konusunda bakılan fallarda ise, alacağınız risklerden korkmadan cesur olmanız gerektiğini önerir. Azize kartı para konusunda genelde bonkör bir karttır. Sağlık alanında merak edilen sorularda ise Azize kartı, kişinin kendinde hissettiği bazı sağlık problemlerinin, aslında o kişinin aklında fazla büyütüldüğünü, psikolojik olarak kendini iyi hissetmenin önemini vurgular.


Tarot falı Azize kartının ters çıkması durumunda ise, kartın manevi dünyası ve yukarıda bahsedilen alanlardaki öğretilerinde köklü bir değişim olmaz. Ancak, tüm olumlu anlamlarına kavuşmak için kişinin biraz özüne dönerek kendini mutlak suretle sorgulamasını, hatta gerekirse meditasyon yapmasını ve ruhani açıdan kendini temizlemesi gerektiğini savunur.


Tarot falı Azize kartı gerçekten önemli tarot kartlarından biridir. Siyah ve beyaz iki sütunun arasında oturan masum kadının bakışlarının altında, spiritüel yaşamın gerçek yaşamınıza etkilerini yüzünüze vurmayı hedefleyen bir tavır yatmaktadır.


Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: 

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Aslan burcu için 2024 yılının kartları

En iyi uzmanlarımız 2024'le ilgili tahminlerini bizimle paylaşmak için kartlarına başvurdu. Nasıl mı? Her burç için seçilen beş kart yılın her üç aylık döneminin nasıl geçeceğini ortaya koyuyor. Haydi bu özel dosyayı ücretsiz okuyun.

Tarot 2024: Marta Öz'le yıllık tarot falınız

Tarot ve astroloji uzmanımız Marta Öz, 2024'le ilgili tahminlerini bizimle paylaşmak için kartlarına başvurdu. Nasıl mı? Elbette burçların tarot yorumları sayesinde! Her burç için seçilen beş kart, yılın her üç aylık döneminin nasıl geçeceğini ortaya koyuyor. Sizi bu yıl nelerin beklediğini öğrenmek için hemen burcunuza tıklayın!

"Ermiş" Tarot Kartı

Falınızda Ermiş kartı çıktı, peki bu geleceğiniz bağlamında ne anlama geliyor? İçe kapanmayı ve disiplini sembolize eden bu kart yönüne göre pozitif ve negatif anlamlara gelebilir. Bu kart mevcut yaşamınıza dair derin sorgulamalar ve değişimlere işaret eder. Ermiş yeterli ruhani seviyeye ulaşmıştır ve bunu diğer insanlarla paylaşmaya hazırdır. Seçtiği yola kararlı bir şekilde devam eder ve amacına tam anlamıyla bağıdır. Peki bu Ermiş bize neler söylemek istemektedir?

"Âşıklar" Tarot Kartı

Tarot destesinde altıncı kart Âşıklar kartıdır. Sevgiyi ve büyük değişimi sembolize eder. Gelin daha fazlasını yazımızda keşfedin.

En Sevilen Yazılar

Melekler tarotu nedir? Nasıl bakılır?

Melekler hayatımız boyunca yanımızda dururlar ve doğumumuzdan beri bizleri korumaktadırlar. Fakat melekler sadece onlardan yardım talep ettiğinizde size yardımcı olur, aksi takdirde gökyüzünden sadece size sevgiyle bakarlar!

Tarotta Aşkla İlgili Kartlar

Aşkla ilgili geleceğinizi mi merak ediyorsunuz? Tarot kartları aşk ilişkileri söz konusu olduğunda ideal bir kaynaktır! Tarot uzmanlarımız destede aşkla ilgili işaretlere sahip kartların anlamlarını sizler için yorumluyor.

Tarot kartlarının anlamları

Tarot kartları geçmişi, bugünü ve en çok da geleceği öğrenmek için danıştığımız kartlardır. Falı bakan insanın enerjisiyle ve yorumlamasıyla, yaşadığınız ve yaşayacağınız durumlara ışık tutar. Bu dosyamızda tarot kartlarının anlamlarına eğiliyoruz.

Tarot Aşk Falı

Tarot ve aşk birbirlerine sıkı sıkıya bağlıdır. Duygular ve gönül meseleleri her daim falın ve değişik öngörülerin konusu olduğundan, tarot size bu konularda kesin ve detaylı tahminler sunabilecek bir fal türüdür. Aşk tarotu dosyamızla aşk ve ilişki geleceğinize yakından göz atabilirsiniz.

Lenormand Kartlarının Tarot Kartlarından Farkı Nedir?

Lenormand ve Tarot tamamen farklıdırlar ve farklı okuma stilleri gerektirirler. Lenormand, Tarot'un yapamadığı bilgileri verir. Ama bu doğru mu? Lenormand kartları ve tarot arasındaki farklar ve benzerlikler üzerine bir göz atalım.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin