Mutlu Bir İlişki İçin Bilmeniz Gereken 10 Tavsiye

tarihinde

<br /><strong>İlişkiler hakkında bilmeniz gereken, mutluluk garantili 10 formül!<br /><br />Her insan bir dünya ve her ilişki diğerlerinden farklı. Bazen nasıl davranacağımızı, nasıl ilişkileri huzurla sürdürebileceğimizi bilemiyoruz. Halbuki mutluluğu yakalamak çok basit. Şimdi derin bir nefes çekin ve giflerle hazırladığımız yazımızı okuyup kendinizi iyi hissediniz.<br /></strong>

 

Her insan bir dünya ve her ilişki diğerlerinden farklı. Bazen nasıl davranacağımızı, nasıl ilişkileri huzurla sürdürebileceğimizi bilemiyoruz. Halbuki mutluluğu yakalamak çok basit. Şimdi derin bir nefes çekin ve giflerle hazırladığımız yazımızı okuyup kendinizi iyi hissediniz.

 

1- Tek başınıza mutlu olabilmelisiniz


Kendinizi tanımalı, kendinizi olduğunuz gibi sevmelisiniz. Böylece özgüveniniz artacak ve kendinizi gerçekten neyin mutlu edeceğini bileceksiniz.

Gelecekte sizi aşk hayatınızda neler bekliyor? Cevaplar için  ►
Hemen Ara

2- Sevginin birçok çeşidi vardır

 

Aşkınızı yaşama şeklin başkalarından farklı olabilir. Bundan dolayı çekinme. Nasıl istersen öyle davran.

3-Başka ilişkileri örnek almayın

 

Onların ne yaptığı kimin umrunda. Hem kimsenin ne kadar mutlu ya da mutsuz olduğunu bilemezsiniz. Siz kendi iç huzurunuza bakın.

4- Eski beraberliklerle karşılaştırma yapmayın

 

İlişki yaşadığımız her kişiyle aynı kişi olamayız. Beraberken yepyeni bir enerji yaratıyoruz ve bu davranışlarımızı, düşüncemizi de değiştiriyor.

Aşk falınızın ilk 10dakikası yalnızca 4tl ►
Hemen Ara


5- Kendinize ilişki hedefleri belirlemeyin


Şu tarihte nişanlanmalı, şu tarihte evlenmeli, şu tarihte çocuk sahibi olmalıyım diye kendi kendinize limitler koymayın. Aynı şekilde her dışarı çıktığınızda el ele tutuşmak ya da her özel gününüzde restoranta gitmek gibi sınırlar de belirlemeyin. Hayat çok daha farklı seçenekleri daha önce veya sonra sunabilir veya size farklı türde mutluluklar yaşatabilir.

6- Karşınızdakini anlamaya çalışın

 

Bazen anlamak zor olsa da :) empati ilişkilerin belkemiğidir. Kendinizin yüzde yüz haklı olduğunu bildiğiniz konuda bile, sevdiğiniz kişinin gözünden olayların nasıl geliştiğine bakmaya çalışın.

7- Hatalarınızı kabul edin


Gurur en soylu erdemlerdendir. Fakat başkasını bilerek mutsuz etmek size yakışmaz. Hatanız varsa kabul edin ve özür dileyin.

8- Tüm sorumluluğu üstünüze almayın

Bazen hatalar yaparız, karşı taraf da bunu istemeden de olsa kötüye kullanır. Vicdanınızı hafifletmek için karşınızdakinin her istediğini yapmayın. Kendinizi ve isteklerinizi net şekilde açıklayın.

 

Kahve Falı, Su Falı, Tarot, Katina, Rüya yorumum, İsim Analizi...   Aradığınız tüm cevaplar burada ►
Hemen Ara

9- Sevginizi belli etmekten çekinmeyin

Karşınızdakini başkalarının yanında övmek, onun hoşuna giden şeyleri yapmak, ikiniz baş başayken ona güzel şeyler söylemek bunlara örnek.

 

10- Aşkı yaşamaktan korkmayın

Bazen kontrolü biraz kaybetmekten ve aşkın ayaklarınızı yerden kesmesine izin vermekten bir sorun çıkmaz. Günlük hayattaki birçok sorumluluğumuzu azıcık unutup aşka biraz daha vakit ayırabiliriz.
Değil mi? :)

 
Bunları da Seveceksiniz

 
 
 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay Akrep'te, Boğa'daki Jüpiter ile Karşıtlıkta "Bugün, duygusal derinliklerinizi ve içgüdülerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün. Kendinizi tamamen ifade etmekten korkmayın, çünkü bu, gerçek benliğinizi ve potansiyelinizi ortaya çıkarmanın anahtarıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey