Boşanmaya Gerçekten Hazır Mısınız?

tarihinde

Boşanmak isteyen çiftlerin sayısı giderek artıyor. Yıllarca ortak bir yaşam paylaştıktan ilişkinizi bitirmeyi mi düşünüyorsunuz? Peki gerçekten boşanmaya hazır mısınız? Boşanma konusunda bu yol gösterici yazımızı kaçırmayın.

Gerçekten boşanmaya hazır mısınız?

Evliliğinizde uzun süredir mutsuzsunuz ve bir sür yıldır boşanmayı mı düşünüyorsunuz? Tek başına bir yaşam sürmenin hayalini mi kuruyorsunuz? Evinizde birbirinizden uzaklaştınız ve belki de yatakları bile ayırdınız...  Aranızda normal diyaloglar sürmesine rağmen sorunlar gitgide büyüyor. Belki de yıllardır çocuklarınızın hatırına onla birliktesiniz. Sebepler saymakla bitmese de bir şekilde boşanmaya karar verdiniz. Peki nasıl bir yol izlemelisiniz? Bu değişime hazır mısınız?


Geleceğe dair sorularınız mı var? Falcılarımızla iletişime geçin.



Başlangıç

Göz önünde bulundurulması gereken birkaç şey var. İlk olarak, bu haberi duyunca ne kadar şaşıracak? O da sizin gibi evliliğinizin gidişatından memnun olmayabilir ve büyük olasılıkla mutsuz olduğunuzun farkındadır. Peki onun en az sizin kadar boşanmak istediğinden emin misiniz? Bazen, karşınızdaki kişi aslında her şeyin yolunda olduğunu düşünebilir. Harekete geçmeden önce ona sorunlarınızdan bahsetmek, beraber durumu analiz etmeniz çok önemlidir. Ona söylerken, uzun tartışmalara hazır olmalısınız. Boşanma için henüz hazır değilse ve boşanmak istemiyorsa, ilk dürtüsü sizi bu konudan vazgeçirmek olacaktır. Ona sebeplerini iyice açıklamaya çalışın. Çok kızabilir ve sizi her türlü şeyden suçlayabilir. Bu tarz tepkilerin tümü normaldir ve öngörülebilir niteliktedir. 


Savunma

Onun yorumu suçlayıcı veya eleştirel nitelikteyse geri çekilmelisiniz. Davranışlarının, ihtiyaçlarınıza karşı duyarsızlığının, ve eksiklerinin kararınızı haklı gösterdiğini ve bunu yıllar önce yapmış olmak istediğinizi hatırlayın, bekleyin. Bunları bir anda söylerseniz bir karışıklığa neden olabilirsiniz. Sezgisel ve tekrarlayan dürtülerinize rağmen kendinizi savunmamanız ve onun başarısızlıklarını, eksikliklerini eleştirmemeniz önemlidir. Sözünü kesmeden sadece onu dinleyin

 

Kimin kime yaptıklarını anlatmak yerine, evliliğin uzun süredir yolunda gitmediğini söyleyebilirsiniz. Artık bunun düzeltilebileceğine inanmadığınızı ve boşanmanın gelecek için öngördüğünüz tek alternatif olduğunu dile getirebilirsiniz. İkinizin de evliliğin aşınmasında etkisi olduğunu ve birbirinizi suçlamanın anlamsız olduğunu kabul etmelisiniz. Eğer sizi bir hata ve suçlama tartışmasına teşvik etmeye çalışırsa, o tartışmayı reddetmelisiniz. Bu anlamda ortak ve saygı çerçevesinde bir boşanma kararı almanız çok önemlidir. Boşanma söz konusu olduğunda herkesin ihtiyaçları ortak olarak ele alınmalıdır. Sürecin nasıl işleyeceğine konuşarak karar vermelisiniz.  Durumu kabul etmek için zamana ihtiyacı olduğunu unutmayın ve sabırlı davranmaya çalışın.  


İlk Konuşmayı Bitirme

İlk konuşma için söyleyeceğiniz şeyler bunlardır. Ama bu konuşma sırasında yapmamanız gereken bazı şeyler de var. Ekonomik konulardan veya varsa çocuklarınızla olan temasından endişe ediyor olabilir. Ona adil davranacağınızdan ve ikinizin de makul bir anlaşma yapacağından emin olduğunuza inandırın. Daha önce söylediklerini yineleyin ve konuşmayı bitirin. Duygularıyla empati kurun, ona güvenin ve onun da size güvenmesini sağlayın.


Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:  

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Boğa'daki Jüpiter, Boğa'daki Uranüs ile Kavuşum açısında "Bugün, manevi büyüme ve özgürlüğün birleştiği bir gün. Kendinizi yeniliklere açın ve hayatın size sunduğu fırsatları kucaklayın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Başak burcunda Ay, Balık burcunda Mars ile karşıtlık - 14:09 "Günün enerjisi, duygusal ve fiziksel dünyalar arasındaki dengeyi bulmayı gerektiriyor. Kendinizi hem duygusal hem de fiziksel olarak beslemeye zaman ayırın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey