Yılbaşında Burcunun Rengine Göre Giyin, Yıla Zinde Başla!

tarihinde

Renklerin enerjisine inanıyor musunuz? Yılbaşı gecesi ne giyeceğine karar veremiyosanız bu yazı tam sizin için!

 

Yılbaşında hangi burç ne renk giymeli?

 

Renklerin enerjisine inanıyor musunuz? Yılbaşı gecesi ne giyeceğine karar veremeyenlerden iseniz bu yazı tam sizin için!

 

 

gül

Koç:

Kırmızı ve yeşil

Kırmızının enerjisi yeni kararlarınızı desteklemeye yardımcı olacak, yeşil ise umutları, yeniliği, yeniden doğuşu size yansıtacaktır.

Boğa :

Mor ve turuncu

Turuncu boğa burcunun dinamik yapısını, mor ise boğaların zenginlik ve lüks tutkusunu yansıtır. Bu renkleri yılbaşı gecesi üzerinizde taşımak ruhsal enerjinizi artırmanıza yardımcı olacaktır.

İkizler:

Beyaz ve gümüş

Yeni yılı beyazlara ve gümüşlere bürünmüş halde geçirmeniz huzur ve güven duygunuzu harekete geçirecek ve düşünce gücünüzü kuvvetlendirecektir.

♡ Hoşgeldin kampasıyla aşk falınıza bakıyoruz. ♡

Yengeç:

Turuncu ve turkuaz

Turuncu rengi Yengeç burcunun sosyalleşmesine ve dışa dönük olmasına yardımcıdır, turkuaz ise maddi konularda özgürleşmenizi yansıtacaktır.

Aslan:

Mavi ve altın sarısı

Üretkenliğinizi ve ruhsal aydınlığınızı destekleyen altın sarısı, bu özel gece için vazgeçilmez tercihiniz olmalıdır ! Altın sarısı kıyafetinizi mavi takılarla kombinleyip, geceye damganızı vurabilirsiniz.

 

yılbaşı

Başak:

Kımızı ve beyaz

Kırmızı rengi Başak burçlarını iletişim alanında ilerleye iter, kendinizi daha doğru ve etkili bir biçimde ifade etmenize yardımcı olur. Beyaz ise ruhunuzun tüm saflığını yansıtır.

Terazi:

Mavi ve kırmızı

Gök mavisi rengini tercih etmeniz iş hayatı ve maddi konularda rahatlamanızı kolaylaştıracaktır. Kırmızı ise içinden çıkamadığınız konuları daha net görmenize yardımcı olacak.

yeni yıl

Akrep:

Mor ve sarı

Sarı duygusal anlamdaki sorunlarınızı aşmak için gerekli olan azmi size verecektir. Mor ise, sanatsal yönünüzü hayata geçirmeye vesile olacaktır.

☀ Bizi instagramdan da takip etmeyi unutmayın ☀

Yay:

Pembe ve lila

Size apayrı bir canlılık geticek olan pembe ve lila tonlarını bu gecede mutlaka üzerinizde bulundurmalısınız.

Oğlak:

Kahverengi ve mavi

Bu gecede mavi giymek aradığınız huzuru yakalamanıza yardım edecek kahverengi ise saygınlığınızı arttırmanızda size destek olacak.

★ Twitter hesabımıza göz atın ★

Kova:

Mor ve mavi

Mavi sonsuzluğu ve verimi simgeleyen bir renktir ve bu özel gecede bu rengi tercih etmeniz iş ve özel hayatınızda size destek verecektir.

Balık:

Fıstık yeşili ve kırmızı

Fıstık yeşili Balık burcunun olmazsa olmazıdır. Bu gecede yeşil veya kırmızı tercih etmeniz aşk hayatnızdaki şansınızı arttıracaktır.

 

Diğer en popüler yazılarımız:

Oğlak Burçları ve Genel Özellikleri

Sekste Mutlu Olmak ve Mutlu Etmek İçin 5 Altın Kural

Erkekler neden ciddi ilişkiden korkarlar?

 

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Koç burcundaki Güneş, Yay burcundaki Ay ile Üçgen açıda "Bugün, içsel gücünüzü ve cesaretinizi ortaya çıkarın. Kendinize inanın ve hedeflerinize ulaşmak için atacağınız adımlarda kararlı olun. İçinizdeki ateşi, hedeflerinize ulaşma arzunuzu ve yaşam enerjinizi hissedin."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey