Medyum Muzo

Medyum Muzo

Psişik Medyum

4808
danışmanlık

% 99.6
pozitif yorum


Merhaba danışanlarım,Su falında ve katina aşk falında oldukça iddialıyım. Durugörüsel enerjimi su falı ile birleştirip aşk kartları ile harmanlayıp tarihler, isimler, geçmiş ve gelecek odaklı açılımlar yapıyorum. Bu işi uzun zamandır yapıyorum. Fal konusunda oldukça iddialıyım. Kahveden suya, aynadan yıldıznameye kadar tüm fallarımla sizlerin yanında olmak için buradayım. Durugörü yeteneği uzman kişiler tarafından doğru şekilde kullanıldığında geleceğe dair çok önemli ipuçları verir. Bu yolda kendimi bir meşale gibi görüp insanların yollarını aydınlatmayı tercih ettim. Uzun zamandır durugörülerimle insanlara yol gösteriyorum. Kahve falı, Katina(Aşk) Falı, Tarot falı, Su Falı, Mum, Yıldızname, Astroloji gibi fallarla sizlerleyim. Ayrıca rüyalarınızı da yorumluyorum. D...

Profilin devamını görüntüle


Astrocenter Hizmetleri

Medyum Muzo olarak, durugörü yeteneğiyle insanlara rehberlik ediyorum. Kahve falı, Katina(Aşk) Falı, Tarot falı, Su Falı, Mum, Yıldızname, Astroloji gibi fallarla sizin yanınızdayım. Ayrıca rüyalarınızı da yorumluyorum. Detaylı bakımlarınız için beni arayabilirsiniz.


Medyum uzmanımız için müşteri görüşlerimiz

4808 prestations || 30 kalp puanı || 527 yorum 99.6% memnun veya çok memnun
Detayları görüntüle

Bayıldım

Çok tatmin oldum

Tatmin oldum

Orta

Memnun değil

30

508

17

0

2

Filtrele

Canım Muzo

Kendisini yıllar önce Antalya fokur kafede rastladım yıllar sonra hafiyelik yaparak burada buldum.Kendisinin o dönem söyledikleri tek tek çıktı şimdi de söylediklerinin çıkmasını dört gözle bekliyorum.Harikaydın her zamanki gibi Muzo çok teşekkürler.

Yorumu yazan müşterimiz - selin87, 15/03/2024 tarihinde

Muhteşem Muzo!

Kafamdaki tüm sorulara nokta atışı yaparak harika yanıtladı Muzo Bey enerjisi samimiyeti ve de bilgisi harikaydı. kendisiyle bir kez olsun herkesin görüşmesini öneriyorum tekrar teşekkürler

Yorumu yazan müşterimiz - sevilayn, 15/03/2024 tarihinde

Teşekkür ederim 🙏

Nokta atışlı ve güzel bakımınız için çok teşekkür ederiz Muzaffer bey söylediğiniz oldu.Kızımda bende bakımınizdan çok memnun kaldık umarım diğer söyledikleriniz de çıkar 🙏

Yorumu yazan müşterimiz - aysegul75, 19/02/2024 tarihinde

Bayıldım !

Seviyorum seni 😘😘😘

yueksel1975, 02/12/2023 tarihinde

Harikasınız

İlk defa baktirdim ağzım açık kaldı. Nokta atışları sanki benle yaşamış gibi hayatımı okuması beni şok etti. Tekrar baktiricam mutlaka .

Yorumu yazan müşterimiz - elfin55, 09/11/2023 tarihinde


Müsaitlik

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil




Medyum uzmanının profili

Psişik Medyum - 27 yıl deneyim


Merhaba danışanlarım,

Su falında ve katina aşk falında oldukça iddialıyım. Durugörüsel enerjimi su falı ile birleştirip aşk kartları ile harmanlayıp tarihler, isimler, geçmiş ve gelecek odaklı açılımlar yapıyorum. Bu işi uzun zamandır yapıyorum. Fal konusunda oldukça iddialıyım. 

Kahveden suya, aynadan yıldıznameye kadar tüm fallarımla sizlerin yanında olmak için buradayım. Durugörü yeteneği uzman kişiler tarafından doğru şekilde kullanıldığında geleceğe dair çok önemli ipuçları verir. Bu yolda kendimi bir meşale gibi görüp insanların yollarını aydınlatmayı tercih ettim. Uzun zamandır durugörülerimle insanlara yol gösteriyorum. 

Kahve falı, Katina(Aşk) Falı, Tarot falı, Su Falı, Mum, Yıldızname, Astroloji gibi fallarla sizlerleyim. Ayrıca rüyalarınızı da yorumluyorum. 


Detaylı bakımlarınız için en uygun zamanınızda beni arayabilirsiniz.


Sevgilerimle...



Deneyim ve nitelikler

Hislerime oldukça güveniyorum. Kuvvetli durugörü yeteneğimi deneyimlemek ister misiniz? Hava grubuyum ve psişik yönüm oldukça iyidir. Zamanında Türkiye'nin en ünlü fal cafelerinde çalıştım. Oyunculara da ünlülere de fal baktım. Su Falı, Kahve Falı, Katina aşk falı, Yıldızname gibi fal çeşitleri ile buradayım.

Diplomalar

Astroloji Uzmanlığı.

Yazılar ve TV-Radyo programlarına katılımlar

Sevgili danışanlarım sosyal medyada herhangi bir hesabım mevcut değildir. Astrocenter.com.tr dışında hiçbir yerle bağım yoktur.

Astrocenter Başarı Rozetleri

2017 yılında yılın uzmanı seçilmiştir.

Son 12 ayda 2 kere kazanmıştır. En son Ağustos ayında




Hoşgeldiniz!

Size daha iyi bir deneyim sunabilmemiz için hesabınıza giriş yapın ve Astrocenter'ın tüm avantajlarından yararlanın.