Matmazel Dior

Matmazel Dior

SPRİTÜEL TAROT YAŞAM KOÇU VE REİKİ

179
danışmanlık

% 96.5
pozitif yorum


SAYFAMA BİR GÖZ ATMADAN LÜTFEN ARAMAYIN!!!26 yıldır KAHVE FALI,TAROT VE ŞİFACI olarak hizmet vermekteyim.Eğitimin önemine inanan ve herzaman kendini geliştirme çabasında olan bir insanım.İki kez kanser ile şavaşmış birkez de ölümlü trafik kazası geçirerek ölümün kıyılarında geçen bir hayat hikayesine sahibim.Alternatif tıp uzmanıyım ve çalışmalarımı kendi üzerimde denedim.Hiç birzaman kozmetik ürün kullanmadım ve 48 yaşındayım.Kendi geliştirdiğim formüllerle bu günlere geldim.Şuanda hiçbir sağlık sorunum olmadığı gibi sıfır beden bir emekli adayıyım.Numaroloji ilgimi çektiği için araştırmalar yapıyorum.Yeni bir çağa ve döneme adımattığımız şu günlerde gerek formüllerim gerek se ritüellerimle yanınız da olmak ve başarılı ve güzel günlere imza atmakisterim.HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER.

Profilin devamını görüntüle



Matmazel uzmanımız için müşteri görüşlerimiz

179 prestations || 1 kalp puanı || 28 yorum 96.5% memnun veya çok memnun
Detayları görüntüle

Bayıldım

Çok tatmin oldum

Tatmin oldum

Orta

Memnun değil

1

26

1

0

1

Filtrele

Uzman bu danışmanlık türü hakkında yorum almamış


Müsaitlik

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil




Matmazel uzmanının profili

SPRİTÜEL TAROT YAŞAM KOÇU VE REİKİ - 30 yıl deneyim

SAYFAMA BİR GÖZ ATMADAN LÜTFEN ARAMAYIN!!!

26 yıldır KAHVE FALI,TAROT VE ŞİFACI olarak hizmet vermekteyim.Eğitimin önemine inanan ve herzaman kendini geliştirme çabasında olan bir insanım.İki kez kanser ile şavaşmış birkez de ölümlü trafik kazası geçirerek ölümün kıyılarında geçen bir hayat hikayesine sahibim.Alternatif tıp uzmanıyım ve çalışmalarımı kendi üzerimde denedim.Hiç birzaman kozmetik ürün kullanmadım ve 48 yaşındayım.Kendi geliştirdiğim formüllerle bu günlere geldim.Şuanda hiçbir sağlık sorunum olmadığı gibi sıfır beden bir emekli adayıyım.Numaroloji ilgimi çektiği için araştırmalar yapıyorum.Yeni bir çağa ve döneme adımattığımız şu günlerde gerek formüllerim gerek se ritüellerimle yanınız da olmak ve başarılı ve güzel günlere imza atmakisterim.HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER.


Deneyim ve nitelikler

1973 ANKARA doğumluyum ve 18 yaşından itibaren tarot çalışmalarım devam etmekte. Rüya yorumlama regresyon ve şifa çalışmaları yapıyorum. Kehanette bulunup bunlarında oluşunu yakın çevremde şahit olanlarla paylaşıyorum...HAYAT HERZAMAN CESURLARA TORPİL GEÇER UNUTMAYIN...SEVGİLER.

Beni yakından tanıyın

Beni yakından tanıyın


Diplomalar

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ YAŞAM KOÇLUĞU REİKİ MASTER TAROT UZMANI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK KOÇLUĞU ŞİFACI BİO ENERJİ UZMANI.

Yazılar ve TV-Radyo programlarına katılımlar

ELEKTRONİK DERGİLERDE ŞİDDET KARŞI KÖŞE YAZARLIĞI.YILIN BAŞARILI KADIN GİRİŞİMCİ ADAYI SEÇİLMEM SEBEBİ İLE YAŞAM KOÇLUĞUNU VE AMACINI ANLATAN BİR TV PROGRAMI.SOSYAL MEDYA HESABIM YOKTUR VE ASTROCENTER DIŞINDA HİÇBİR YERDE ÇALIŞMIYORUM SEVGİLER.

Daha fazlasına bakın



Hoşgeldiniz!

Size daha iyi bir deneyim sunabilmemiz için hesabınıza giriş yapın ve Astrocenter'ın tüm avantajlarından yararlanın.