Başından Aldatma Geçmiş Bir İlişkiyi Kurtarma Yolları

tarihinde

Evliliğinizin dokunulmaz olduğunu düşünüyorsanız, tekrar düşünün…<br />Aldatıldınız fakat ayrılmak istemiyor musunuz?<br />Evliliğinizi kurtarmanın son bir yolunu mu arıyorsunuz?<br /><br />Uzmanımız sizler için yazdı!

Aldatıldınız fakat ayrılmak istemiyor musunuz? 

Bir şans daha vermek isteyenler için kaleme aldık:

Evliliğinizin dokunulmaz olduğunu düşünüyorsanız, tekrar düşünün…

Aldatmak eşinize, sevgilinize yapmış olduğunuz çok büyük bir ihanettir. Peki aldatılmış bir ilişkiyi başa sarmak, onarmak mümkün mü?

sevgililer

 

👇 Evliliğinizde Yolunda Gitmeyen Bir Şey Varsa 👇 

Evlilikte bir şeylerin işe yaramadığını fark etmek korkunç bir histir.

Bir araya gelmek istersiniz, ancak bunun gerçekleşmesi için ilişkinizde çok fazla kırgınlık olduğunu düşünebilirsiniz. İşlerin iyi gitmediğini itiraf etmek kolay bir şey değildir, ancak işlerin yolunda gitmesini sağlayabilirsiniz.

❤ Aşk Falınıza Bakıyoruz 💜

Sizi düşüren sorunları düzenlerseniz, en büyük zorluklarla başa çıkabilirsiniz. Bu, ikinizin de, neyin yanlış gittiğini anlamak ve sonra onu bir arada çözmek ve evliliğinizi kurtarmak için bir şans olacaktır.

Öte yandan, bazı çiftler evlilikten vazgeçme yolunu alabilir, ancak bunun olmasına gerek yoktur.

elele çift

 

Bir adım geri atın, düşünün ve gerçekten yanlış olanı düşünün ve sonra kırık bir evliliği düzeltmek için bu yöntemleri deneyin:

 

 Aşkla İlgili Sorularınızı Cevaplıyoruz ❤

Sevdiğiniz şeyleri düşünün;

Kendinizi onunla ilk birlikte olduğunuz ve ona ilk aşık olduğunuz düşüncesine sokun. Birbirinize aşık olmanızı sağlayan şeyleri düşünün. Onun hakkına neyi sevdiğinizi ve onunla birlikte olmak isteyen nedeninizi düşünün. Onun en iyi özelliklerini not edin.

 

Birbirinizi tekrar dinlemeye başlayın;

Konuşmalarınızı tekrar yapın ve birbirinizle gerçekten iletişim kurmaya çalışın. Eşinizin size söylediklerini dinleyin. Birbirinizi tekrar dinlemeyi alışkanlık haline getirirseniz evliliğiniz düzenli bir sürece girecektir. Gerçek bir dinleyici olun.

 sevgililer aşk

Birbirinizle konuşun;

Çok büyük problemler olsa bile, sabırlı olun. Başkalarından ziyade birbirinizle konuşun. Sabırlı olun ve sorunlarla baş etmeye çalışın. Bu sizi genel olarak daha iyi zamanlara götürecektir.

 🌺 İlk 10 Dakikası Yalnızca 4,5 Lira 🌺

İletişimsizliğin ilişkinizde olmasına izin vermeyin;

Elbette, çocuklarınız , kariyeriniz ve hayatınızda başka şeyler de olabilir, ancak bunların evliliğinize zarar vermesine izin vermeyin. İnsanlar sürekli çalışırlar ve meşgul olurlar böylelikle hem kendilerine zaman ayıramazlar hem de etrafındakilerle iletişim halinde olamazlar. Eşinize daha fazla zaman ayırın onunla daha fazla konuşun ve hayatınız ne kadar meşgul olursa olsun, hala birlikte olduğunuzdan emin olun.

 

Tekrar bağlanmanın bir yolunu bulun;

Birbirinize tekrar bağlanmak için neyin ve nelerin gerekeceğini düşünün. Örneğin sadece ikiniz için bir gezi planlayın beraber vakit geçirin. Her gece ya da gün içinde bir araya gelerek birkaç dakika sohbet etmeye çalışın. Özel günlerde dışarı çıkın ve birbirinizi önemsediğinizi öncelik haline getirin.

 

Yeniden yolunuzu bulup yeniden birlikte olmak için bunu birbirinizi daha iyi tanıyarak başaracaksınız.

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Rüyada Ölmüş Birini Görmenin 5 Farklı Yorumu

Rüyanızda ölü birini mi gördünüz? Endişelenmeyin. Rüyada ölü birini görmek sizin de yakın gelecekte öleceğiniz anlamına kesinlikle gelmiyor. Kendimizi karmaşık bir durumun içerisinde bulduğumuzda hayaletler bizi rahatlatmak ya da bir çözüm önerisinde bulunmak amacıyla bizleri ziyaret eder. Elbette ki geceleri size görünen kişinin kim olduğuna bağlı olarak farklı yorumlar mevcuttur. Bu ziyaretlerin arkasındaki saklı mesajları keşfetmeye hazır olun!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın İkizler burcuna geçişi "Bugün, içsel sesinizi dinlemek ve duygusal zekanızı kullanmak için mükemmel bir gün. İkizler burcundaki Ay, bize iletişim ve anlayışın önemini hatırlatıyor. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin, çünkü bugün sözlerinizin gücü her zamankinden daha fazla."

Günlük Burç Yorumlarınız

Boğa Burcunda Yeni Ay "Bugün, yeni başlangıçların ve taze fırsatların kapısını açan Boğa Burcunda Yeni Ay'ın gücünü hissedin. Kendinizi yenileyin, tohumları ekme ve büyüme zamanı geldi."

En Sevilen Yazılar

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin