Tanem Su

Tanem Su

Spirütiel Danışman

4608
danışmanlık

% 98.7
pozitif yorum


22 yıldır duru görümle ve enerji çalışmalarımla sayısız kişiye danışmanlık hizmeti vermekteyim. İçinden çıkamayacağınız durumları, sizi üzen, kıran, tıkandığınız noktadaki çözüm benim. Bağ kesme, bilinçaltı çalışmaları konusunda sayısız deneyim ve tecrübelerimi sizinle paylaşmak için buradayım. Karmalarınızdan kurtulmak ve mutlu bir geleceğe adım atmak birlikte mümkün. Kafanız karıştığında, içinden çıkamadığınız sorulara cevap bulamadığınızda çözüm bende. İş, para, sağlık, aile ve özellikle Aşk alanında tüm sorularınızı çözümlemek için buradayım. Su falı, Tarot falı, Kahve falı ve rüyalarınızı yorumlamak için haydi gelin. Kahve fincanlarınızın fotoğraflarını müşteri hizmetleri aracılığı ile bana yollayabilirsiniz. Sevgili danışanlarım ben sizlerin yoluna ışık gecelerinize mehtap olmak a...

Profilin devamını görüntüle


Astrocenter Hizmetleri

Su falı, Tarot falı, Kahve falı ve rüyalarınızı yorumlamak için haydi gelin. Kahve fincanlarınızın fotoğraflarını müşteri hizmetleri aracılığı ile bana yollayabilirsiniz.


Tanem uzmanımız için müşteri görüşlerimiz

4608 prestations || 22 kalp puanı || 361 yorum 98.7% memnun veya çok memnun
Detayları görüntüle

Bayıldım

Çok tatmin oldum

Tatmin oldum

Orta

Memnun değil

22

330

22

4

5

Filtrele

Mükemmel

Her zaman Öngörüeri cok güzel, kendisini Yillardir ariyorum. Bazen aradigimda, ben sorularimi sormadan, kendisi anlatiyor, neden bildin diyorum. Arayin Pisman olmazsiniz.

Yorumu yazan müşterimiz - guel44, 20/02/2024 tarihinde

Aramaniz lazim Tanem hanimi

Öncelikle şunu söylemek isterimki burda yorum yazdiğim medyumlarin bende ayri ayri bir yeri var ve Tanem hanima bu yorumu yaziyorum çünkü kendisinin söyledigi isimler ile insanlar beni çok şaşirti ne yazacagimi bilmiyorum... aramaniz lazim ...ben bir hafta önce aradim bu yorum biraz gec yaziyorum bazi olaylarin etkisinde kaliyor insan ve her olayin ciktiginda diyorumki Tanem hanim söylemişti mesela iş yerinde şu senede çikacaksin sene söyledi aynende öyle oldu dedikodu yapanlarin isminide bildi memleketlerini dahi bilmişti araban bozulacak issiz bir yerde kalacaksin, bir isim söyledi kendisine cok dikkat etsin kalbi var doktura gitmez ise kötü olacak iki hafta içinde demişti ve kendisini kaybettik 😞 vs.... Kendisine hayraniz cevremde dahil olmak üzere başka söze gerek yok bence ❤

Yorumu yazan müşterimiz - melek8888, 12/10/2023 tarihinde

Tesekkürler

Bana hep Arabada bir sey olacak dedi, hasta olucagim bir kac gün, aylar sonra oldu, kaza yaptim Arabayla, Hastanalik oldum, Hersey görüyor ve oluyor.

Yorumu yazan müşterimiz - guel44, 30/06/2023 tarihinde

İnanılmaz!!

Bir kaç yıldır burdan fal baktırırım, nasıl sizi kaçırmışım inanmıyorum. Bu falın ötesinde birsey, herseyi bildiniz ağzım açık dinledim. Teşekkür ederim. Söylediklerinizi dikkate alıcam.

Yorumu yazan müşterimiz - hundii, 15/06/2023 tarihinde

Teşekkürler

Herzaman harika .Herşeyi görüyor ve biliyor ,ben çok memnun kalıyorum .Görüsmek üzere. Sevgiler 😊

Yorumu yazan müşterimiz - sima55, 04/06/2023 tarihinde


Müsaitlik

Şuandan itibaren 17:00 saatine dek müsaitim.

Bugün 18:00 'dan 24:00 'a kadar saatinde de müsait olacağım

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

00:00 - 17:00 18:00 - 24:00

00:00 - 24:00

00:00 - 24:00

00:00 - 24:00

00:00 - 24:00

00:00 - 17:00 18:00 - 24:00

00:00 - 24:00




Tanem uzmanının profili

Spirütiel Danışman

22 yıldır duru görümle ve enerji çalışmalarımla sayısız kişiye danışmanlık hizmeti vermekteyim. İçinden çıkamayacağınız durumları, sizi üzen, kıran, tıkandığınız noktadaki çözüm benim. Bağ kesme, bilinçaltı çalışmaları konusunda sayısız deneyim ve tecrübelerimi sizinle paylaşmak için buradayım. Karmalarınızdan kurtulmak ve mutlu bir geleceğe adım atmak birlikte mümkün. Kafanız karıştığında, içinden çıkamadığınız sorulara cevap bulamadığınızda çözüm bende. İş, para, sağlık, aile ve özellikle Aşk alanında tüm sorularınızı çözümlemek için buradayım. Su falı, Tarot falı, Kahve falı ve rüyalarınızı yorumlamak için haydi gelin. Kahve fincanlarınızın fotoğraflarını müşteri hizmetleri aracılığı ile bana yollayabilirsiniz. Sevgili danışanlarım ben sizlerin yoluna ışık gecelerinize mehtap olmak adına burdayım.



Daha fazlasına bakın



Hoşgeldiniz!

Size daha iyi bir deneyim sunabilmemiz için hesabınıza giriş yapın ve Astrocenter'ın tüm avantajlarından yararlanın.