Medyum Sabrina

Medyum Sabrina

Uzman Medyum

927
danışmanlık

Bu uzmanımız daha bir yorum almadı.
İlk siz onun için yorum yazın!

% 98.6
pozitif yorum


İsim, anne ismi ve burç bilgilerinizden hareketle iskambil falınıza bakıyorum. Aslında kağıtlar benim için sadece bir araç. Bazen öğrenmemiz gerekenleri kainat bir elçiyle bildirir... Sanıyorum ben, bir elçilik görevi üstlenmiş durumdayım.

Profilin devamını görüntüle


Medyum uzmanımız için müşteri görüşlerimiz

927 prestations || 3 kalp puanı || 145 yorum 98.6% memnun veya çok memnun
Detayları görüntüle

Bayıldım

Çok tatmin oldum

Tatmin oldum

Orta

Memnun değil

3

130

13

0

2

Filtrele

Bayıldım !

Daha evvel sadece 3 kez fal batırdığımı baz alarak konuşursak , hiç yanılmamışsınız … Bu kalp size az bile ♥️ ve yorum yaptığım , yoruma uzun uzun içten cevap vermenizde çok hoşuma gitti -, 43 senelik Tecrübe konuşuyor gerçekten ♥️👑🧿 Yeniii yılınız kutlu olsun efendim ♥️🙏🏽

buerkiba, 31/12/2022 tarihinde

Uzmanın cevabını görüntüleyin

🖤

Bu benim size 3. Fal baktırmam .. İlk falımı kabullenmedim ama yaşadım , 2. falı kabullenmedim ama yine yaşadım . Siz bana kesinlikle 1 aylık bakım yapmıyorsunuz, her daim 2-4 sene içeriyor ve bende size hemen hemen 2 sene aralıklarla gelmişim . Bunu net açıklamak istedim ki tek tek ve tane tane sizden ve yorumlarınızdan ne kadar memnun olduğumu bilmenizi istedim . Ben hemen hemen 6 senedir bu sitedeyim , beğendiğim yorumcular var evet ama sizde farklı bir şey var , yani dediklerinizi her daim yaşamış biriyim, hatta sizin öngördüklerinizi inanin diğerlerinden hiç duymadım -, Bu bakıma gelecek olursak , bana dedikleriniz bire bir doğru olmak dışında öyle bir cümle kurdunuz ki dank etti böyle beynime .. Tecrübeli , laf kalabalığı yapmayan , direk sorunuza cevap veren, zaten buraya soru cevap için geliyoruz yoksa kafamın içinde kalır cevapsız sorular ( bazen böyle durumlara rastladığım oldu ). , lafını esirgemeyen bir yorumcusunuz ben sizden çok memnun kaldım . Umarım bu bakımda sizin dediğiniz gibi oluşur ki ben kalben inanıyorum başka ihtimal yok 🙏🏽🖤 Yani siz son 1 senedir baktırdıgım her bir falın daha doğrusu yorumcuların yaptıkları yorumları inanın bir kerede özetlediniz . Hatta daha ayrıntılı daha farklı bir açıdan cevaplar verdiniz .. Hayretler içerisindeyim -, çok özelsiniz umarım yeni yıl size en güzel en temiz hali ile gelir 🖤 Çok teşekkür ederim her şey için 🖤🌸🙏🏽🧿

Yorumu yazan müşterimiz - buerkiba, 26/12/2022 tarihinde

Uzmanın cevabını görüntüleyin

👍👍👍💪💪

Sabrina hn anlatma şekil çok farklı ama çok içten ve doğru. İlk defa telefonda konuştum ve memnun kaldım:) Teşekkür ederim Sabrına hn😇

Yorumu yazan müşterimiz - korova08, 16/05/2022 tarihinde

Yine harikasınız,

uzun süre ayrılıktan sonra tekrar görüştük. yine harikasınız teşekkür ediyorum. tekrar görüşmek üzere.

Yorumu yazan müşterimiz - alexey1987, 27/04/2022 tarihinde

Uzmanın cevabını görüntüleyin

Harika Biri!

Ben daha yazarken söyleceklerimi söylüyor! nokta atışları muazzam kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok teşekkür ederim güzel sohbetin ve verdiğin motivasyon için!

Yorumu yazan müşterimiz - louisa229, 28/02/2022 tarihinde

Uzmanın cevabını görüntüleyin

Müsaitlik

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

05:00 - 17:00

05:00 - 17:00

06:00 - 17:00

06:30 - 17:00

06:00 - 17:00

05:00 - 17:00

06:30 - 17:00




Medyum uzmanının profili

Uzman Medyum - 45 yıl deneyim

İsim, anne ismi ve burç bilgilerinizden hareketle iskambil falınıza bakıyorum. Aslında kağıtlar benim için sadece bir araç. Bazen öğrenmemiz gerekenleri kainat bir elçiyle bildirir... Sanıyorum ben, bir elçilik görevi üstlenmiş durumdayım.


Deneyim ve nitelikler

15 yaşımdan beri fal bakıyorum. Bu konuda iyi ve kötü anılar biriktirdim. Ama yaşamımda çok kişiye yardımım dokunduğu için kendimi şanslı addediyorum.  Tabii ki geleceği yalnızca Yaradan bilir ve bizi de sizleri bilgilendirmek için elçi seçebilir. Elçilik vazifemi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum.

Diplomalar

35 yıldır iskambil falı bakıyorum. Sağlık, aşk ve iş konularında kesin cevaplar veriyorum. Bana istediğiniz soruyu sorabilirsiniz; tüm sorularınız eksiksiz yanıtlanacaktır.



Hoşgeldiniz!

Size daha iyi bir deneyim sunabilmemiz için hesabınıza giriş yapın ve Astrocenter'ın tüm avantajlarından yararlanın.