Derin su

Derin su

Spiritüel Danışman

1406
danışmanlık

% 99.4
pozitif yorum


Hayatınızda çok önemli bir rolunuz olucağımdan eminim. Öngörülerim sizi olumlu bir şekilde değerlendirilecek ve etkileyecek aynı zamanda gerçeklere duyduktan sonra hayatınızda farklılıklar yaratacaksınız. bu farklılıklar sizi hayatınızda dönüm noktasına taşıyacak olumlu bir durumla karşılaşacaksınız.  Tecrübelerim ve bilgilerimle şarşiracaksınız havas ilmi ile ilgileniyorum. Gizli ilimlerle uğraşiyorum. Sizi şok edeceğim. Spütüel danışmanlık bioenerji  yaşam koçluğu yapıyorum. Yardımcı olucağım. Aşk evlılık ayrılık ve maddiyat.. Gibi tüm konularda yardımcı olacağım. Olumlu etkiler yaratacağıma eminim olumlu etkiler yaşayacaksın. Gerçek konuşmalar gerçekçi bakış açi hayatınızda değişim yaşacaksınız. Ayrılık acisi için carelerim var. Evlilik için düzeltmeler gerçekleşecek b...

Profilin devamını görüntüle



Astrocenter Hizmetleri

Hayatınızı aydınlatmak ve olumlu değişimler yaratmak için Derin Su'ya başvurun! Aşk, evlilik, ayrılık ve maddiyat gibi konularda size yardımcı olacak.


Derin uzmanımız için müşteri görüşlerimiz

1406 prestations || 9 kalp puanı || 148 yorum 99.4% memnun veya çok memnun
Detayları görüntüle

Bayıldım

Çok tatmin oldum

Tatmin oldum

Orta

Memnun değil

9

141

5

1

1

Filtrele

Teşekkürler

Harikasın canim❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌😊😊😊😊😊😊😊😊😊👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😊😊😊😊😊❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏

Yorumu yazan müşterimiz - lale007, 24/04/2024 tarihinde

Bayıldım !

💯💫💯💫💯💫💯💫💯💫💯💫💯💫💯💫💯💫💯💫💯 💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥💫 Diycek birsey varmi💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ayla1977, 15/04/2024 tarihinde

Cansin sen❤️

Canim benim herzmn öngörünlen beni Mutlu ettin..💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Yorumu yazan müşterimiz - ayla1977, 14/04/2024 tarihinde

💟🩷💟

Hemen aninda nokta atis💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖iyi Bayramlar💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Yorumu yazan müşterimiz - ayla1977, 11/04/2024 tarihinde

❤️😇❤️

Herzmn buyuk destek yardin Sever.. Nokta atis💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

Yorumu yazan müşterimiz - ayla1977, 08/04/2024 tarihinde


Müsaitlik

Şuandan itibaren 24:00 saatine dek müsaitim.

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

00:00 - 24:00

00:00 - 24:00

00:00 - 24:00

00:00 - 24:00

00:00 - 17:00 18:00 - 24:00

00:00 - 24:00

00:00 - 17:00 18:00 - 24:00




Derin uzmanının profili

Spiritüel Danışman - 14 yıl deneyim

Hayatınızda çok önemli bir rolunuz olucağımdan eminim. Öngörülerim sizi olumlu bir şekilde değerlendirilecek ve etkileyecek aynı zamanda gerçeklere duyduktan sonra hayatınızda farklılıklar yaratacaksınız. bu farklılıklar sizi hayatınızda dönüm noktasına taşıyacak olumlu bir durumla karşılaşacaksınız.  Tecrübelerim ve bilgilerimle şarşiracaksınız havas ilmi ile ilgileniyorum. Gizli ilimlerle uğraşiyorum. Sizi şok edeceğim. Spütüel danışmanlık bioenerji  yaşam koçluğu yapıyorum. Yardımcı olucağım. Aşk evlılık ayrılık ve maddiyat.. Gibi tüm konularda yardımcı olacağım. 

Olumlu etkiler yaratacağıma eminim olumlu etkiler yaşayacaksın. Gerçek konuşmalar gerçekçi bakış açi hayatınızda değişim yaşacaksınız. Ayrılık acisi için carelerim var. Evlilik için düzeltmeler gerçekleşecek bunların hepsi olumlu bir şekildr hayatınıza empoze edilicektir.

Hayattan beklentiler maddi anlamda oluşumlar için yardimcı olucagım.

Yıllardır bu işle uğraşıyorum. Yanılma şansim yok diyebılırım. Fazla tecrubeliyim hayatınızda gercekleri duymak istıyorsaniz beni tercih edin...

Gerçekleri duymaya hazır olun. Herşeyi takır takır anlatacağim. Yeteneklerim sayesınde bakış açinizida değiştireceğim.. bu durum size çok fazlasıyla olumlu etkiler yaratacak Çünkü ben gerçekten insanın içine okuyabilen biriyim. ayrıldığınız insan varsa evlilik yaşamadığı yaşamak istediğiniz biri varsa kendinizi iyi hissetmiyorsanız bir bu insanı elde etmek istiyorsanız ben buradayım yönlendirmelerin sayesinde hayatınızın bakış açısıyla değişecek gerçekleri duyduktan sonra verdiğiniz kararlarda değişecek Ama bu değişim olumlu bir şekilde olacak olayları sizin lehinize olucak olayları sizin lehinize sonuçtandıracağım.

size kendi sevgimle ve kendi hissiyatıla kendi bütün Gördüklerimle yardımcı olacağım.  Bu da sizi Kendinize geçirmenizi sağlayacak. Spatüel danışmanlık yaşam koçluğunu yıllardan beri sağlıyorum yıllardan beri çok insanın hayatını değiştirdim bu değişim herkes olumlu bir şekilde etkiledisizleri de olumlu bir şekilde etkileyeceğinden emin olabilirsiniz. Gerçekleri duymaya hazır olun Çünkü artık ben buradayım. çok fazla olumlu etkiler yaratacağım dan eminim. Gizli İlimler Benim işim gizemli olan tüm her şeyi tüm çıplaklığıyla göreceksiniz. bu durum size olumlu bir şekilde etkileyecek düşünce gücüyle Hayatta Her istediğinizi başarabileceğini unutmayın sizi ben değil siz beni tercih ettiniz. bu tercihin sonunda çok fazlasıyla mutlu ve olumlu etkiler aldıktan sonra hayatını da farklı bir değişim yaşadığınızı kendi kendine göreceksiniz fallarım kesinlikle çıkar kısa vadede hayatınızda etkilet göreceksınız. Güzel durumlar ve güzel anılar paylaşacağız artık birer dost olacağız. hayatınızda güzel durumlar yaşandıktan sonra değişim yaşayacaksınız bu değişim sizi olumlu etkiledikten sonra da tüm güzel yorumlarınızı sizden bekliyorum hepinize teşekkür ederim güzel durumlarla her zaman karşılaşmak dileğiyle hepinize Her zaman beklerim.  Sevgiler Diliyorum.


Beni yakından tanıyın


Astrocenter Başarı Rozetleri

Son 12 ayda 4 kere kazanmıştır. En son Mart ayında

Son 12 ayda 6 kere kazanmıştır. En son Mart ayında




Hoşgeldiniz!

Size daha iyi bir deneyim sunabilmemiz için hesabınıza giriş yapın ve Astrocenter'ın tüm avantajlarından yararlanın.