Gülse Göğebakan

Gülse Göğebakan

Tarot uzmanı, enerji danismani

832
danışmanlık

% 100
pozitif yorum


Tutkulu aşıklardan tutun da, büyük devlet adamlarına kadar herkesin başvurduğu bir yöntemdir fal. Hayatınıza hükmeden enerjinin dili simgelerde gizlidir. Eğer bu dili doğru yorumlarsak, bizimle konuşmalarına kulak veririsek hayatimizi kendi istediğimiz alana yonlendiririz.Ben bu kadim kültür bilgeliğini aile büyüklerimden devraldım. 15 senedir hem birçok insanın yolunu aydınlattım hem de çeşitli eğitimlerle kendimi geliştirdim.  Dünyamızın eski enerji sistemini bırakıp yeni bir enerji sistemine girdiği günümüzde ise kendimi ve kullandığım yöntemleri bu enerjiye uyumlama sürecinde shamballa yoluma ışık oldu. Her iki dünyadaki aile büyüklerimden aldığım spritüel terbiye ile tekamül sürecimi tamamladım ve öğrendim ki felaket diye tanımladığımız olay aslında nereden baktığımı...

Profilin devamını görüntüle


Gülse uzmanımız için müşteri görüşlerimiz

832 prestations || 14 kalp puanı || 60 yorum 100% memnun veya çok memnun
Detayları görüntüle

Bayıldım

Çok tatmin oldum

Tatmin oldum

Orta

Memnun değil

14

54

6

0

0

Filtrele

Baayyııllldıımmm❤️❤️❤️

Yok artık hayatta inanamam dedim ama tam dediğin gibi tam dediğin tarihte oldu🤩 pess👏👏👏🥰🥰🥰

Yorumu yazan müşterimiz - yildizlim, 13/04/2024 tarihinde

Şahane bakım👌🙏✨

İçine doğanlar hiç şaşmadı şimdiye kadar. Kartlar dile geliyor sayende. Her şeyden önemlisi beni ayağa kaldırıyorsun sen. İyiki varsın🙏✨❤️

Yorumu yazan müşterimiz - yildizlim, 08/04/2024 tarihinde

Uzmanın cevabını görüntüleyin

Bayıldım !

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

yueksel1975, 05/03/2024 tarihinde

Teşekkür ederiz 🤗

Gülse hanım yorumlara bakarak ilk defa aradık kızımda bende bakımınızı çok beğendik hızlı ve nokta atışlı bakımınız için çok teşekkür ederiz

Yorumu yazan müşterimiz - aysegul75, 29/02/2024 tarihinde

Uzmanın cevabını görüntüleyin

Muhteşemsin 🍀

Senden iyisi yok 🍀 hersey çıkıyor - ilk başta yok diyorsunuz olamaz ama hep insan haklı çıkarım :))

Yorumu yazan müşterimiz - cicinur, 11/01/2024 tarihinde


Müsaitlik

Şuanda müsait değilim. En yakın müsait olacağım saat: 12:30 'dan 16:15 'a kadar

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bugün uygun değil

13:00 - 16:00

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

12:30 - 16:15

14:45 - 16:30

Bugün uygun değil




Gülse uzmanının profili

Tarot uzmanı, enerji danismani - 19 yıl deneyim

Tutkulu aşıklardan tutun da, büyük devlet adamlarına kadar herkesin başvurduğu bir yöntemdir fal. Hayatınıza hükmeden enerjinin dili simgelerde gizlidir. Eğer bu dili doğru yorumlarsak, bizimle konuşmalarına kulak veririsek hayatimizi kendi istediğimiz alana yonlendiririz.

Ben bu kadim kültür bilgeliğini aile büyüklerimden devraldım. 15 senedir hem birçok insanın yolunu aydınlattım hem de çeşitli eğitimlerle kendimi geliştirdim.  

Dünyamızın eski enerji sistemini bırakıp yeni bir enerji sistemine girdiği günümüzde ise kendimi ve kullandığım yöntemleri bu enerjiye uyumlama sürecinde shamballa yoluma ışık oldu. 

Her iki dünyadaki aile büyüklerimden aldığım spritüel terbiye ile tekamül sürecimi tamamladım ve öğrendim ki felaket diye tanımladığımız olay aslında nereden baktığımıza bağlı. Ben bu sancılı süreclerin bir doğum olduğuna ve hayatımıza yeni başlangıçlar katmak için geldiğine inaniyorum.

Sizinde bakış açınızı değiştirmek, enerjinizi dönüştürmek, bilinmeyeni bilinir kılmak için buradayım. Acilimlarimi sizin iyiliginizi ve blokajlarinizin sifalanmasini niyet alarak yapıyorum, pozitife ve ışığa hizmet eden taraftayim. 

Bu süreçte tarot, kahve falı, su falı yöntemleri en çok kullandıklarım.  Ayrıca siz normal hayatınızı devam ettirirken adınıza meditasyon yapıp ilahi rehberlerimin yardımıyla şifalanmanızı ve tıkalı yollarınızın açılmasını sağlayabilirim. Tarot ile bilinçaltı okumaları yapıp karşınızdaki kişinin dile getiremedigi düşüncelerini ortaya çıkarıp cozumlerim. Ayrıca karsinizdaki kişinin isim ve doğum tarihi analizini yaparak onun asıl karakteri hakkında size bilgi verebilirim. İlişki danışmanlığı gecmisimle kafanızdaki soru işaretlerini tek tek açığa kavusturacagimiza inanıyorum. Rüya yorumunda da bana güvenebilirsiniz. 


Deneyim ve nitelikler

Yaklaşık 15 yıldır bir çok iş adamı ve ünlü isme spritüel danışmanlık yaptım. Şimdi burada durugörü ve şifalandırma yeteneğimle sizlerleyim.

Diplomalar

Yoga ve meditasyon eğitmeni. Numeroloji Reiki, kuantum enerji uzmanı.

Astrocenter Başarı Rozetleri

Son 12 ayda 3 kere kazanmıştır. En son Eylül ayında


Daha fazlasına bakın



Hoşgeldiniz!

Size daha iyi bir deneyim sunabilmemiz için hesabınıza giriş yapın ve Astrocenter'ın tüm avantajlarından yararlanın.