Kuzey Aras

Kuzey Aras

Yaşam koçu ve Spiritüel Danışman

233
danışmanlık

Bu uzmanımız daha bir yorum almadı.
İlk siz onun için yorum yazın!

% 100
pozitif yorum


Adım Kuzey Aras,Yaklaşık 8 yıldır Aşk ilişkilerindeki çatışmalar ve bu çatışmaların çözüm yollarını bulmak üzerine şekillendirdiğim bir kariyerim mevcuttur. Tüm insanlığın kaderinde büyük bir yere sahip olan ve insanlığın başlangıcı kabul edilen aşk ilişkilerine görülerim sayesinde ışık tutmaktayım. Klasik aşk fallarının dışında kişilerin geçmişten gelen tecrübelerinin günümüz ilişkilerinde insanları nasıl şekillendirdiğini ve kişilerin kendi potansiyellerini aslında nasıl sınırlandırdıklarını anlatırım. Bu sayede eğer danışanlar tarafından tarif edilen aşk her iki kişinin özellikleri içinde uyumluysa onların sonuca ulaşmalarına yardımcı olurum. Burada unutulmamalıdır ki biz sadece yolu gösteren kişileriz, her zaman seçimler kişilerin özgür iradesiyle ve hayattan beklentileri ile s...

Profilin devamını görüntüle




Kuzey uzmanımız için müşteri görüşlerimiz

233 prestations || 2 kalp puanı || 12 yorum 100% memnun veya çok memnun
Detayları görüntüle

Bayıldım

Çok tatmin oldum

Tatmin oldum

Orta

Memnun değil

2

11

1

0

0

Filtrele

Bayıldım !

Harika harika

guler67, 18/08/2020 tarihinde

🦋

Sen olmasan nasıl sakin kalırdım bilmiyorum.. Cansın sen Kuzeycim..🍀tekrar teşekkür ediyorum

Yorumu yazan müşterimiz - denizselda, 05/06/2020 tarihinde

Uzmanın cevabını görüntüleyin

Bayıldım !

Kuzey artık benim uzmanım değil artık arkadaşım dostum çok seviyorum her an çok özel seninle nası teşekür etsem az

guler67, 05/06/2020 tarihinde

Uzmanın cevabını görüntüleyin

Çok başarılı ve gerçekten çok ilgiliydi😊

Çok başarılı ve gerçekten alanının en iyilerinden biri😊💜💜💜ilk defa geldim böyle ilgili ve kibar olması ve gerçekten bu kadar güzel olayları ve gelecek süreci iyi anlatması çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ediyorum 😊💚🌸

Yorumu yazan müşterimiz - pamuk01, 26/05/2020 tarihinde

Uzmanın cevabını görüntüleyin

Teşekkürler

Cümlelerini kurarken özenli olduğunu anlıyorsunuz yorum ve yanıtınız için teşekkür ediyorum.

Yorumu yazan müşterimiz - kardelen301, 22/05/2020 tarihinde

Uzmanın cevabını görüntüleyin

Müsaitlik

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil




Kuzey uzmanının profili

Yaşam koçu ve Spiritüel Danışman - 13 yıl deneyim

Adım Kuzey Aras,

Yaklaşık 8 yıldır Aşk ilişkilerindeki çatışmalar ve bu çatışmaların çözüm yollarını bulmak üzerine şekillendirdiğim bir kariyerim mevcuttur. 

Tüm insanlığın kaderinde büyük bir yere sahip olan ve insanlığın başlangıcı kabul edilen aşk ilişkilerine görülerim sayesinde ışık tutmaktayım. Klasik aşk fallarının dışında kişilerin geçmişten gelen tecrübelerinin günümüz ilişkilerinde insanları nasıl şekillendirdiğini ve kişilerin kendi potansiyellerini aslında nasıl sınırlandırdıklarını anlatırım. Bu sayede eğer danışanlar tarafından tarif edilen aşk her iki kişinin özellikleri içinde uyumluysa onların sonuca ulaşmalarına yardımcı olurum. Burada unutulmamalıdır ki biz sadece yolu gösteren kişileriz, her zaman seçimler kişilerin özgür iradesiyle ve hayattan beklentileri ile sonuca ulaşmaktadır. Bu sebeple aşk fallarında insanları kendi isteklerime göre manupüle etmem onların sağlıklı karar vermelerini engelleyen kara bulutları dağıtırım.

Aşk fallarının dışında iş dünyasında yaşanan ast üst çatışmaları, yer edinme ve kendini kanıtlama aşamaları ve yükselmek için atılması gereken adımlar konusunda kişilerin mevcut ruhsal durumlarını ve geçmiş hayat hikayelerini göz önünde bulundurarak temeli sağlam çıkarımlarda bulunurum. 

Çıkarımlarım sayesinde kurumsal firmalarda danışmanlık hizmetlerim olmuştur. Ayrıca binlerce insanla yaptığım yüzyüze görüşmeler sayesinde oldukça etkili bir hayat tecrübesine sahibim. Sizlerle de bu tecrübeyi paylaşmak için buradayım. Görüşebilmek ümidiyle esenlikler dilerim.


Deneyim ve nitelikler

Kendini keşfetme, potansiyeli ortaya çıkarma: Adım atmadığınız ve dönüp arkaya baktığınızda pişman olduğunuz tüm kararlarınızı birlikte irdeliyor ve geleceğe özgüvenle adım atmanızı sağlıyorum. Hayata dokunma: Şu anda yaşamın hangi noktasındasınız? Size yol gösterecek bir arkadaşa mı ihtiyacınız var? Birlikte çıkış yolları bulmak için telefonun diğer ucunda olacağım. Kendini keşetme: Ben kimim ya da kim olmaya çalışıyorum? Aslında olmaya çalıştığım insan tam olarak beni yansıtıyor mu? Kendimi bulmamı engelleyen nedenler neler? Gelin iç yolculuğunuzda yaşadığınız tüm sorunları birlikte çözelim. Unutulmamalıdır ki kendi ahenginizi ve dengenizi bulmak mutluluğun anahtarıdır.


Diplomalar

Pedagojik Formasyon Sertiikası, Efektif Liderlik Eğitmenlik Sertifikası, Impact (Etki) Eğitmenlik Sertifikası, Achieve (Başarmak) Eğitmenlik Sertifikası, Hizmette Mükemmellik Sertifikası

Daha fazlasına bakın



Hoşgeldiniz!

Size daha iyi bir deneyim sunabilmemiz için hesabınıza giriş yapın ve Astrocenter'ın tüm avantajlarından yararlanın.