Medyum Zahide

Medyum Zahide

Medyum ve Spiritüel Danışman

73
danışmanlık

Bu uzmanımız daha bir yorum almadı.
İlk siz onun için yorum yazın!

% 100
pozitif yorum


Son zamanlarda sıkıntılarınız çoğaldı mı? Evde, işte,sosyal hayatınızda anlaşmazlıklar kavgalar artıyor mu? Kendinizi huzursuz ve stresli hissediyor musunuz? Yakın dostlarınız ve duygusal ilişki için de olduğunuz kişiler sizden enerji çalmaya mı çalışıyor? Aklınızdaki kişi sizin hakkınızda ne düşünüyor? Kariyer hayatınız hangi noktada ve nereye gidiyor? Sizin için uygun eş, uygun iş hangisi? Aldatıldığınızı mı düşünüyorsunuz? insanların sizin hakkınızdaki düşüncelerini merak mı ediyorsunuz? Geleceğinizi düzene sokup daha sağlıklı bir hayat mı yaşamak istiyorsunuz? Bu gibi sorularınıza yanıtlar bulmak için uzun yıllardır kullanılan fal ve fal araçları ile sizlere yardım etmeye ve yolunuzda bir süreliğini de olsa sizlere ışık* tutmaya hazırım... Selam; Falcılar," Kahin " değildir.Geleceği...

Profilin devamını görüntüle


Astrocenter Hizmetleri

Kahve, tarot, katina ve su falında öngörülerine çok güvenen deneyimli uzmanımız Medyum Zahide'ye kulak verin !


Medyum uzmanımız için müşteri görüşlerimiz

73 prestations || 0 kalp puanı || 4 yorum 100% memnun veya çok memnun
Detayları görüntüle

Çok tatmin oldum

Tatmin oldum

Orta

Memnun değil

3

1

0

0

Filtrele

O bir enerji bombasi

Benden bu kadar bittim dediğim zamanda haydi bardaha dedik bana verdiği enerjiyi anlatamam size herzaman aramanız gereken birisi

Yorumu yazan müşterimiz - ayse38, 22/06/2021 tarihinde

İlk aramamın

Öncelikle hoşgeldin Zahide abla. Bu yorumu tatlılığına güzel bakımına bırakıyorum. İnşallah dediğin çıkarda seni yine ararım. 🙏💐💐💐💐💐💐💐💐

Yorumu yazan müşterimiz - semos01, 20/06/2021 tarihinde

Tesekkürler

Cok net ve sabuk sorularimi cevaplan di, memnun kaldim ve tekrar araim. Tesekürler Nasil görüyorsa oyle anlatiyor, yalan malan yok.

Yorumu yazan müşterimiz - guel44, 20/06/2021 tarihinde


Müsaitlik

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

17:00 - 18:00

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil

17:00 - 18:00

17:00 - 18:00

Bugün uygun değil

17:00 - 18:00




Medyum uzmanının profili

Medyum ve Spiritüel Danışman - 25 yıl deneyim

Son zamanlarda sıkıntılarınız çoğaldı mı? Evde, işte,sosyal hayatınızda anlaşmazlıklar kavgalar artıyor mu? Kendinizi huzursuz ve stresli hissediyor musunuz? Yakın dostlarınız ve duygusal ilişki için de olduğunuz kişiler sizden enerji çalmaya mı çalışıyor? Aklınızdaki kişi sizin hakkınızda ne düşünüyor? Kariyer hayatınız hangi noktada ve nereye gidiyor? Sizin için uygun eş, uygun iş hangisi? Aldatıldığınızı mı düşünüyorsunuz? insanların sizin hakkınızdaki düşüncelerini merak mı ediyorsunuz? Geleceğinizi düzene sokup daha sağlıklı bir hayat mı yaşamak istiyorsunuz? Bu gibi sorularınıza yanıtlar bulmak için uzun yıllardır kullanılan fal ve fal araçları ile sizlere yardım etmeye ve yolunuzda bir süreliğini de olsa sizlere ışık* tutmaya hazırım...
Selam; Falcılar," Kahin " değildir.
Geleceği yalnızca "Allah" bilir.
Falcılar, hayatınızda yaşadığınız olaylar karşısında yanıtlayamadığınız soruları, olayların gidişat-ı doğrultusunda tahminlerde bulunarak yanıtlar.
Sizlere, alternatif çözümler sunarak yardımcı olmaya çalışır.
Soracağınız tüm detaylı sorulara, hissiyatım doğrultusunda "Tarot , Katina, Kahve, Su" ve diğer fal araçları ile destekleyerek yanıt bulmaya, sizlere, yardımcı olmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim...
Size, ayna olup kendinizi, size yansıtabilirim..
Bu, sayede çözümsüz gördüğünüz içsel problemlerinizi kendi içinizde çözmenize yardımcı olabilirim..
Anlaşılamadığınızı düşündüğünüz durumlarda sizleri anlamaya hazırım..
Ancak, detay sorular sormayıp "Genel bak "diyen arkadaşların falları "Genel" olarak yorumlanacaktır.
Fal okumasının (yorumunun) hemen ardından "detay hiç bakmadınız" beklentisi anlamsız ve boş bir beklentidir.
Genel falların ardından falın gidişatına ve hissedilen enerji doğrultusunda soru panelinden "Detay sorular" sorarsanız yanıtlamaya hazırım..
Hayatınız konusunda size, kader çizginizin üzerindeki olasılıkların ipucunu verdiğimde; "örnek; "şu tarihte karşına böyle birisi çıkabilir" bu tahminin ardından bana sorulan " bu kişi benim kaderim mi?" sorusu benim yada sizin yanıt verebileceğiniz bir soru değildir.. "Kader fal bakılarak değil yaşanarak öğrenilir".
Bu doğrultuda Hayatınız ile ilgili tüm soruları, eşiniz, dostunuz ,aileniz ,arkadaşlarınız,
kariyer çevreniz, sağlık durumunuz vs..
Tüm sorulara mantıklı tahmin ve yorumlarla her zaman yanınızda olacağıma, kendi kader çizgim üzerindeki olasılıkları çözmek için kullandığım ve kendi hayat yolumda çocukluğumdan bu yana geliştirdiğim tüm teknikleri sizler ile paylaşmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim..
Hepimizin bir (1*) olduğunu hiç, birimizin birbirimizden ayrı olmadığını ve bu imtihan dünyasında hiç birimizin bir diğerinden farklı dertlere sahip olmadığının bilinci ile herkese Selam olsun..

NOT: Tüm fallarınız "Tarot, Katına, Kahve Su" uzun yıllardır üzerinde çalıştığım "Numeroloji (ebcet hesabi) karakter analizi ile desteklenmektedir...

Fal Sürecim

Fal bakımı karşılıklı olmadığı için öğrenmek istediğiniz konu ile ilgili detay sorular sorup "Tarot"(kariyer hayatınız ve önünüze çıkabilecek olaylar hakkında size bilgi verir) ve "Katina" (aşk, aşka dair aklınıza takılan herşey) kartlarına danışmanız sizin için ve alacağınız sonuç için daha sağlıklı olacaktır.
Aşk yorumları için, merak ettiğiniz kişinin "Adi ve gün ay yıl doğum tarihi" ni belirtmeniz ve kart secimi yaparken, aklınızdaki kişiye yoğunlaşmaniz size onemli ipuclari verecektir. Genel yorumlarınız için kahve falını öneririm.
Cözümleyemediginiz tüm problemlerin yanıtı "Su" falında ve "Suyun berraklığında" gizlidir.*


Deneyim ve nitelikler

1972 doğumluyum yaşadığım bu hayata oldukça bağlı bir duruşa sahibim. Tipik bir yengeç kadınıyım o yüzden oldukça duygusalım ve hislerime güvenerek hareket etme yetisine sahibim bu anlamda ruhani yanım da duru görümde oldukça açık ve kuvvetlidir.

Daha fazlasına bakın



Hoşgeldiniz!

Size daha iyi bir deneyim sunabilmemiz için hesabınıza giriş yapın ve Astrocenter'ın tüm avantajlarından yararlanın.