Şeyma Açıkdüşün

Şeyma Açıkdüşün

Spiritüel Danışman

Yeni

Bu uzmanımız daha bir yorum almadı.
İlk siz onun için yorum yazın!


Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatını Türkiye ve Avrupa diploması alarak tamamladı ve ardından pedagojik formasyon alıp öğretmen oldu, hayatı boyunca öğretmen olacağından habersiz mesleği onu çoktan seçmişti zaten. Spiritüel yolculuğuna Tarot kartlarıyla başladı. 2018 yılında Yoga Alliance Uluslararası Yoga eğitmenlik eğitimi, sonrasında yine Yoga Alliance Çocuk Yogası Eğitmenlik Eğitimi alarak devam etti. Ve yogayı, Spiritüel Danışmanlık, Doğal Taş Uyumlayıcılığı, Tarot ve Kauntum Düşünce Teknikleri izledi. Şuan da aktif olarak danışmanlık vermesinin yanı sıra, Clarissa P. Estes’in rehberliğinde vahşi ve kutsal dişil üzerine çalışmalarına devam etmektedir. 

Profilin devamını görüntüle


Astrocenter Hizmetleri

Şeyma Hanım düşünce yapısı ve insaların ruhunu adeta şifalandıran danışmanlıkları ve Astral nitelikleri ile sizi aydınlığa bir adım daha


shima uzmanımız için müşteri görüşlerimiz

Bu uzman henüz yorum almamıştır.


Müsaitlik

Şuandan itibaren 24:00 saatine dek müsaitim.

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

14:00 - 24:00

00:00 - 17:00

03:30 - 17:00

05:00 - 24:00

00:00 - 17:00

Bugün uygun değil

Bugün uygun değil




shima uzmanının profili

Spiritüel Danışman - 9 yıl deneyim

Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatını Türkiye ve Avrupa diploması alarak tamamladı ve ardından pedagojik formasyon alıp öğretmen oldu, hayatı boyunca öğretmen olacağından habersiz mesleği onu çoktan seçmişti zaten. 

Spiritüel yolculuğuna Tarot kartlarıyla başladı. 2018 yılında Yoga Alliance Uluslararası Yoga eğitmenlik eğitimi, sonrasında yine Yoga Alliance Çocuk Yogası Eğitmenlik Eğitimi alarak devam etti. Ve yogayı, Spiritüel Danışmanlık, Doğal Taş Uyumlayıcılığı, Tarot ve Kauntum Düşünce Teknikleri izledi. 

Şuan da aktif olarak danışmanlık vermesinin yanı sıra, Clarissa P. Estes’in rehberliğinde vahşi ve kutsal dişil üzerine çalışmalarına devam etmektedir. 


Deneyim ve nitelikler

8 senedir Tarot seansları yapıyorum. 2018 den bu yana aktif olarak yoga eğitmenliği yapıyorum. Yaklaşık 2 senedir de spiritüel danışmanlık seansları vermekteyim ve doğal taş uyumlayıcılığı yapıyorum. Kadınlara yönelik dişil enerji ve şifa çalışmaları yapıyorum.

Diplomalar

Alman Dili ve Edebiyatı, Uluslararası Yoga Eğitmeni, Uluslararası Çocuk Yogası Eğitmeni, Spiritüel Danışmanlık, Doğal Taş Uyumlayıcısı



Hoşgeldiniz!

Size daha iyi bir deneyim sunabilmemiz için hesabınıza giriş yapın ve Astrocenter'ın tüm avantajlarından yararlanın.